Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy magányos embernek képtelen...

Egy magányos embernek képtelenség hogy párkapcsolata legyen manapság?

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ez ellen,hogyan lehet kitörni belőle? Kicsit tanácstalan vagyok:/
tegnap 10:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Iratkozz be tánciskolába!
tegnap 10:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Borzasztó egy állapot ez teljesen felőröl.
tegnap 10:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem képtelenség, de nagyon nehéz. Főleg az "elvárások" miatta, amit mindenki hangoztat.

Másrészt pedig ha érzik rajtad, hogy kétségbe vagy esve, erőltetve is ismerkednél, vagy öt perc után holtomiglant mondasz, azzal csak eltaszítod az embereket.

Több kapcsolat után, jelenleg nyolcadik éve vagyok magányos,helyesebben egyedülálló, de ennyire kétségbeesve nem voltam sosem.

F

tegnap 10:27
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

AKi magányosd, annak definíció szerint nincs kapcsolata. Ha valaki kapcsolatban él, azt nem nevezik magányosnak.

Ha neked most nincs kapcsolatod, az nem zárja ki, hogy legyen, csak megfelelöen kell hozzáállni és nyitni mások felé. A "bocsánat, hogy élek" stílus a legtöbb embernek negatív.

tegnap 10:28
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
Hát mindenképp nehezebb. Esetleg ha egy másik magányost találsz..
tegnap 10:31
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem képtelenség, megvan a módja,mint mindennek az életben.

Ha nagyon érdekel az h mondjuk csajod legyen,ajánlom a Dark Needle yt csatornát.

Konkrétan mindent elmagyaráz mit ront el az illető és H kell kijavítani vagy kb csajozni.

Én is ebben az állapotban voltam és elkezdtem tanulni ,figyelni a dolgokra,de nekem ez annyira leszívta az életenergiámat hogy konkrétan abba hagytam még anno és rájöttem hogy nem ér meg ennyit nekem ez az egész.

Az óta nekem jobb is egyedül mert nincs kedvem jeleket olvasni meg pszichológiát tanulni H legyen partnerem.

Én inkább xartam rá.

Szerintem neked is jobb lenne ha megtanulnád csak elengedni.

tegnap 11:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
tegnap 11:39
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj sokan magányosság után egy kapcsolatban NAGYON mérgező szeretetkoldus kategória lesznek. Beteges féltékenység és társai kíséretében!!! Szóval először a magányon kellene kicsit javítanod, lelkileg felhúzni magadat, mielőtt másokat rántanál le emiatt.
tegnap 12:06
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

7-es vagyok.

Ez utolsó nagyon igaz,ezt én is akartam írni.

tegnap 12:10
 10/15 anonim ***** válasza:
33%
Az itt siránkozó magányosok nincsenek is a tudatában, hogy mennyire jó is nekik.
tegnap 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!