Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy magányos embernek képtelen...

Egy magányos embernek képtelenség hogy párkapcsolata legyen manapság?

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ez ellen,hogyan lehet kitörni belőle? Kicsit tanácstalan vagyok:/
tegnap 10:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nyelviskolában ismertem meg egy nagyon szimpatikus lányt. Kapcsolat nem lett belőle mert párja volt de jól elvoltunk szóval ez is egy jó ismerkedős hely. Feltéve ha nyelvet akarsz tanulni. Ha nem akkor erőltetett lesz.
tegnap 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Én 37 éve élek magányban, de már nem vagyok kétségbeesve, mert ennyi idő alatt azért hozzá lehet szokni.

37/még érintetlen F

De annak viszont igazán örülök, hogy nem lettem incel.

tegnap 15:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Jöhetnek mèg tanácsok
tegnap 15:38
 14/15 anonim ***** válasza:
A párkapcsolat az nem egy magányos tevékenység, szóval ja, ismerkedni kell... vagy hogyan akarsz egyedül párkapcsolatban lenni!? 😃 nem értem a kérdést, komolyan mondom...
tegnap 23:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Meg tanácsot... milyen tanács?? Ha dugni akatsz, akkor el kell menni emberek közé, és találni olyat, aki szeretne veled.
tegnap 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!