Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedül én gondolkodom így?

Egyedül én gondolkodom így?

Figyelt kérdés

Magányos vagyok, nincsenek barátaim. Nem találok.

Nem vagyok kiemelkedő semmilyen tekintetben, ezért úgy érzem, hogy kb. mindenki lenéz, és a szüleim is csalódottak (pedig ők sem kiemelkedőek, nem magasan képzettek és/vagy gazdagok, nem kimondottan sikeresek, kinézetre is tök átlagosak - nem tudom, mire fel várnák el).

Enyhén átlag alatti kinézetű 27 éves nő vagyok, lelkileg gyenge vagyok, és szellemileg sem vagyok a topon. Jövő januárban nagy nehezen végre sikerülni fog megszereznem az alapszakos diplomát (3 helyett 5,5 év alatt). Mesterképzésről, doktori fokozatról ezért az esetemben szó sem lehet (aki egy alapdiplomával megszenved, annak szerintem nem való, mert azzal is meg fog szenvedni, és mikor lesz pályakezdő?!). Én magam nem is vágyom ezekre, nem is látnám értelmét. Nem szeretnék laborvezető, kutató vagy egyetemi tanár lenni. Ahová el szeretnék helyezkedni, oda a BSc diploma is elég (laboratóriumi asszisztens). Legfeljebb még egy vagy kettő OKJ-s képzést végeznék hozzá, ha szükséges. Ez is még idő lenne, de ezek mindenképpen könnyebbek lennének és jobban illeszkednének a képességeimhez, mint egy mesterképzés és doktori iskola.

Nem tehetek róla, hogy nem születtem se szépnek, se okosnak.

Nekem nincsenek elvárásaim mások felé, csak az, hogy az illető ne legyen seggfej, ne nézzen le senkit (valóban nyomós ok nélkül - pl. egy erőszaktevő vagy gyilkos megérdemli), és esetleg segítsen is a bajban lévőkön.

Felőlem madárijesztő kinézetű és/vagy ápolatlan és/vagy kimondottan buta és/vagy takarító, árufeltöltő, stb. és/vagy nyolc általánost végzett is lehet a barátom. Én vagyok egyedül azzal, hogy emiatt nem vetek meg senkit?

2021. jún. 28. 16:17
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdésem, hogy helyesen látom-e magamat. Hidd el, van annyi élettapasztalatom, hogy biztos legyek a hiányosságaimban.
2021. jún. 30. 13:01
 22/41 A kérdező kommentje:

De kösz.

Ne válaszolj semmit inkább.

2021. jún. 30. 13:03
 23/41 anonim ***** válasza:
Lol.
2021. jún. 30. 13:28
 24/41 A kérdező kommentje:
Értelmes hozzászólás
2021. jún. 30. 15:39
 25/41 anonim ***** válasza:

Velem barátkozhatsz 😁

Én sem vagyok szép sem okos

A személyes találkozó egyelőre nem opció nekem, de online nagyon ott vagyok 😁

Nagyon pozitív és társasági ember vagyok

Szerintem még jóban is lehetünk 😅

2021. jún. 30. 15:47
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, a te hozzászólásod is értelmes volt. Valaki segiteni akart, rohadt sokat írt neked, megosztott magáról is dolgokat, te meg beszólsz neki.

Az elején még szimpi voltál, a hozzászólásod alapján azonban inkább maradj egyedül.

2021. jún. 30. 16:02
 27/41 anonim ***** válasza:
Itt nem a külsővel van a probléma az már most egyértelmű :)
2021. jún. 30. 16:36
 28/41 A kérdező kommentje:

Miért, segíteni akart?

És igenis a külsőmmel van baj, meg a szellemi képességeimmel.

2021. jún. 30. 19:11
 29/41 anonim ***** válasza:
Mondjuk azzal tényleg van baj nem vitatom!
2021. jún. 30. 19:13
 30/41 anonim ***** válasza:

A szellemi képességeiddel, azt elhiszem.

Ha csak nem NAGYON ronda vagy valami testi elváltozás, hiba miatt, akkor amiket írt, az mind segitség lenne neked. Első és legfontosabb, hogy te hogy állsz saját magadhoz, aztán pedig hogy hogy állsz másokhoz.

Olvasd el megint, amit írt, és gondolkozz el rajta.

2021. jún. 30. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!