Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Senki nem szeret. Mit lehet...

Senki nem szeret. Mit lehet ezzel tenni?

Figyelt kérdés
Es nen kell aztmondani, hogy boldoguljak egyedul, mert nagyon vagyom tarsasagra, baratokra, akar szerelemre is. De eselyteleb meg a csaladom se szeret, mindenkin csak a megvetest es a gyuloletet latom az iranyomba, teljesen maganyos vagyok. Mit lehet tenni? 23/F
2021. jún. 27. 17:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ó, fogadd részvétem! Én is nagyon fiatal volatm, mikor elvesztettem az anyám. Sokat szenvedett? Vagy hirtelen történt?
2021. jún. 27. 19:24
 22/30 A kérdező kommentje:
Rákos volt ugyhogy sajnos sokat. 3 evig kuzdott vele.
2021. jún. 27. 19:25
 23/30 anonim ***** válasza:
76%

23 évesen már hova..most olyan jót röhögtem.

Nem tudsz te még semmit. Képuzeld el, ha 33 lennél, na akkor lenne gáz, illetve 43-ban!

Most még minden előtted áll, tied a világ. Így 30-on túl, hidd el nekem.

Meg szeretném kérdezni azoktól az emberektől, akik úgy élték le az életüket, hogy jaj vajon mit szólnak mások: végül mit szóltak?

1.feladat: tanuld meg egyedül is élvezni az életet. Amíg az nincs meg, addig nincs semmi.

Azon kívül meg nem vagy annyira fontos, hogy mindenki utáljon, az egy nagy energiabefektetés.

Lépj ki az önsajnálat mocsarából.

2021. jún. 27. 19:26
 24/30 anonim ***** válasza:
56%

Ú.

Gondolom, mekkora törés lehetett ez az életedben, kérdező. De remélem, te nem így akarod folytatni az életedet: szórólapozás, neten lógás, meg a nagy nihil kapcsolatok híján. Édesanyád örülne ennek?

Minek örülne édesanyád, hogyan látna téged legszívesebben?

2021. jún. 27. 19:32
 25/30 A kérdező kommentje:
Annak orulne ha boldog lennek. Neki nem voltak elvarasai, hogy ennek van annak tanuljak vagy ezt vagy azt tanuljam. Mindig mondta hogy o akkor boldog ha a gyerekei is boldogok.
2021. jún. 27. 19:36
 26/30 A kérdező kommentje:
Tanuljam helyett dolgozzamot akartam irni a 2.nal.
2021. jún. 27. 19:36
 27/30 anonim ***** válasza:
Nos, akkor már tudjuk, merre van az előre! Csináld azt, aminek ő örülne (mintha figyelne téged valahonnan). Milyen sulikból tudsz választani a környékeden? Mi elérhető?
2021. jún. 27. 19:42
 28/30 A kérdező kommentje:
Hat sok suli van a kornyeken, nemtudom miregondolst pontosan?
2021. jún. 27. 19:58
 29/30 anonim ***** válasza:
Édesanyád nem szeretné, ha a halála ekkora törést okozna az életedben. Azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha tanulnál valamit, dolgoznál valamit. Munkád már van. 23 évesen pedig nyugodtan hzáá lehet fogni ókájés képzéshez akár. Mi érdekelne leginkább?
2021. jún. 28. 00:59
 30/30 anonim ***** válasza:

Olyan ninxs,hogy senki. Magadat mindig, minden körülmények közttt szeretned kell. Különben eltaposnak...

Tanuld meg szeretni magad!

2021. jún. 28. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!