Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Senki nem szeret. Mit lehet...

Senki nem szeret. Mit lehet ezzel tenni?

Figyelt kérdés
Es nen kell aztmondani, hogy boldoguljak egyedul, mert nagyon vagyom tarsasagra, baratokra, akar szerelemre is. De eselyteleb meg a csaladom se szeret, mindenkin csak a megvetest es a gyuloletet latom az iranyomba, teljesen maganyos vagyok. Mit lehet tenni? 23/F
2021. jún. 27. 17:52
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ferfi fodrasz pl szivesen lennek, nagyon szeretem nezni is ahogy ferfi hajakat nyirnak, de egy az hogy 23 eveseb mar hova kezdjek bele ilyesmibe. Masik meg hogy ferfikent valaki fodrasz lesz akkor azt tuti hogy kinezik es ramondjak hogy homokos, pedig nem vagyok az. Sokat logok a neten, mert nagyon massal nem tudom magam lefoglalni. Utoljara mikor mozdultam ki? Nemtudom, nagyon regen.
2021. jún. 27. 18:40
 12/30 anonim ***** válasza:

Miért nem mész a természetbe? Feltöltődnél.

Honnan veszed azt, hogy 23 évesen késő tanulni?

Ha nem akarod, hogy homokosnak nézzenek, tanulj női fodrászatot.

Tesód van?

2021. jún. 27. 18:48
 13/30 anonim ***** válasza:
Át érzem a problémád. Engem szinte mindig kihasználnak nincsenek barátaim akivel vagy akikkel néha beszélek sem érdekli a múltam vagy hogy mi bánt stb. Egyedül érzem magam én is. 26/N
2021. jún. 27. 18:51
 14/30 anonim ***** válasza:

Kedves 18:51-es!

Honnan veszed, hogy nem szeret senki? Én pl. nem is ismerlek, hogy is szerethetnélek? És a 10M mo.-i lakos kb. ugyanígy van veled. Mutasd be magad, légy -pozitív okok miatt- ismerős, h dönthessünk, szeretünk-e.

Nos? Milyen ember vagy? Magadat, mint személyt mutasd be! Milyen sulit végeztél? Hogy érezted magad ott? Mit dolgozol? Hogy érzed magad ott? Hol laksz? Hogy érzed magad ott? Ha csak egyszerű melód van, akkor van időd tanulni. Miért nem teszed? Ha van időd, ki is mozdulhatnál: erdőjárás, könyvtár, úszás, akármi. Miért nem teszed? Mikor kívánsz ráébredni arra, hogy az iskolai piszkálás elmúlt már? Mennyit lógsz a neten?

Mikor mozdultál ki utoljára? Mit tanulnál és mit dolgoznál szívesen?

Honnan veszed azt, hogy 26 évesen késő tanulni? Tesód van?

2021. jún. 27. 18:55
 15/30 A kérdező kommentje:
Nekem van tesom de o teljesen mas. O eli az eletet, sok baratja van stb.
2021. jún. 27. 19:08
 16/30 anonim ***** válasza:

Értem.

Miben látod a változás lehetőségét? Tudod, kérdező, amíg te nem változl, addig a körülötted lévő világ se fog. Nos?

2021. jún. 27. 19:15
 17/30 A kérdező kommentje:
Nekem kellene megvaltoznom, nyitni a vilag fele, akkor talan lenne valaki a vilagon aki tud szeretni engem is. De nem merek nyitni, mert mindenkin azt ertem hogy utal engem.
2021. jún. 27. 19:18
 18/30 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem utálnak. valójában a világot, és benne az embereket teljesen hidegen hagyja a létezésed. Nincsenek se pozitív, se negatív érzelmeik feléd, amg te nem csiholsz bennük valamit a kedvességeddel, jófejségeddel stb.

Szüleiddel milyen a viszonyod?

2021. jún. 27. 19:21
 19/30 A kérdező kommentje:
Anya meghalt 2 eve, vele nagyon jo volt. Apaval sem rossz csak o nem olyan ember akivel az emberi erzelmekrol lehetne beszelni.
2021. jún. 27. 19:23
 20/30 A kérdező kommentje:
Azt hogy szeret pl apa soha az eletben nem mondta nekem.
2021. jún. 27. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!