Be tudom csapni magam?El tudom hitetni magammal,hogy nekem jó egyedül?
Miért nincs olyan opció, hogy tényleg jó egyedül?
Jó persze neked nem jó, mert magányos vagy, de akkor meg nem becsapni kell magad, hanem társat keresni. Feleslegesen kínzod magad.
Be tudod csapni magadat. Számtalan tanulmány bizonyította már, hogy az emberi agy pszichésen relatíve könnyen betanítható bármire.
A kérdés inkább az, hogy ha ekkora energiát hajlandó vagy belefektetni önmagad becsapására, akkor miért nem inkább azzal csapod be önmagad, hogy tudsz csajozni. Statisztika alapján egyszer úgyis sikerül, csak kitartás kell, illetve gyomor a csalódások megemésztéséhez.
Van egy barátom, akinek nagyon átlagos és unalmas élete van. Egy multinál dolgozik, sokszor túlórázik is, nincs párkapcsolata, egyedül él, és a családjával csak ritkán találkozik, mert falun élnek.
Régen jókat tudtunk nevetni, egy ideje már frusztrált, sehová nem akar kimozdulni, nincs kedve csajozni sem, mert elmondása szerint jobb neki egyedül. Nem, nem jobb, csak a magány miatt önbizalomhiányos. Hiába próbálok programokat szervezni, mindig lemondja, mert fáradt. Régebben voltak értelmes, mély beszélgetéseink, most már csak a munkáról tudunk.
Ha nem hitetné el magával, hogy jó így neki, akkor valószínűleg felszabadulna. Mielőtt hülyeséget csinálsz, beszélj egy életvitel-tanácsadóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!