Körül vagyok véve emberekkel, mégis gyakran egyedül érzem magam. Mit tegyek?
Körül vagyok véve egy szerető családdal, rokonokkal és barátokkal akiktől folyamatosan érzem, hogy szeretnek. De mégis néha úgy érzem tökéletesen meglennének nélkülem is. Van, hogy nem érzem magam a családba, sőt, a bolygóra valónak, annyira nem találom a helyemet. Mit lehet ezzel tenni?
29F
Keresd új emberek társaságát, lehet hogy még nem találtad meg azt az embert és most nem csak szerelmi kapcsolatról beszélek, akinek igazán megnyílhatsz. Én is voltam így, a munkahelyi stressz, a mindennapok szűrkesége és az álmok vágyak elnyomása miatt éreztem ezt mert senkinek nem tudtam elmondani igazán mit érzek aztán találtam egy barátot és minden sokkal jobb lett. Változást hozott az életembe hogy elmondhattam neki dolgokat amiket pl a család és a közeli régi barátok látták tudták meghallgatták de mégsem tudtak vele mit kezdeni jó egy új objektív vélemény neki köszönhetően új dolgokat próbáltam ki pl munkahelyet váltottam együtt sportolunk a mai napig stb.
Sok sikert és ne feledd nem vagy egyedül ezzel van akinek hosszabb van akinek rövidebb időszakok ezek de aztán túl lehet jutni rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!