Miért hiszik sokan hogy rossz életük egy csapásra boldoggá válna ha barátnőjük lenne?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom hogy szenvednek egyedül,meg nem járnak el sehova,minden rossz mert nincs barátnő.
Mitől változna bármi is az ilyeneknél ha lenne barátnő.
2021. jún. 6. 08:50
12/18 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Ha rossz az életed, az valószínűleg egy barátnővel is rossz marad. Csak azért becsajozni, hogy ne legyél egyedül, a legnagyobb hiba.
13/18 anonim válasza:
Szerintem ezt ösztönösen keresi az ember. Családban élni kódolva van bennünk...
Mint a majmokban is.
14/18 anonim válasza:
Maslow piramisról hallottál már?
Lehetsz a legkiegyensúlyozottabb lélek a világon, hosszútávon, ha csak a munka/vásárlás/sorozatozás/alvás/rokonlátogatás az életed, előbb-utóbb belezakkansz.
15/18 anonim válasza:
Mert azt hiszik az a boldogság, az igazi boldogság belülről jön, és nem függ külső tényezőktől. Vagy gondoljátok úgy a jó, van kocsim boldog vagyok, van barátnőm boldog vagyok, elhagy boldogtalan vagyok. Nehogy má az igazi boldogság szabad, és ne egy másik emberen múljon. A másra épített boldogság, vége mindig boldogtalanság, csak idő kérdése. Az igazi boldogság örök, és aki így tud boldog lenni sérthetetlen.
16/18 anonim válasza:
Baromság. Olvasd el a #14 kommentet. Megfelelő impulzusok nélkül nincs boldog élet sem.
17/18 anonim válasza:
16, nem tudod értelmezni amit írtam, de neked baromság, és ez neked igaz is.
18/18 anonim válasza:
A legtöbb ilyennek csak épp kangörcse van xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!