Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem találom a helyem a világba...

Nem találom a helyem a világban. Nem ért meg senki, úgy érzem mintha kívülálló lennék. Van ötletetek mi segíthet?

Figyelt kérdés
Nem sajnáltatni akarom magam, pusztán érdekel, hogy ki mit tanácsol.

2021. ápr. 25. 22:25
1 2 3
 21/27 neincat ***** válasza:
Ha gondolod írj, hátha együtt könnyebben megtaláljuk önmagunkat. Hasonló cipőben járunk, egyidősek is vagyunk :) Hosszasan nem írnék, de szívesen mesélek privátban.
2021. ápr. 29. 23:22
 22/27 anonim ***** válasza:
Én már ehhez hozzászoktam. Szinte mindenkinek mainstreamre forog az agya. Senkivel nem tudok őszintén beszélni arról, ami foglalkoztat.
2021. aug. 22. 08:55
 23/27 A kérdező kommentje:
#22 ha a környezetedben nem is, de interneten biztosan tudsz találni olyan személyeket, akik hasonló érdekeltségűek. Legalábbis én ott találtam ilyen embereket.
2021. aug. 22. 09:31
 24/27 anonim ***** válasza:
24%

"nem hiszem, hogy egy idegennek a kérdései bármivel is előrébb vinnének. Nem vagyok az a típus."

akkor a bánatos faxért rabolod az időnket?? mi is idegenek vagyuk, akkor a mi válaszaink/kérdéseink se fognak előrébb vinni

2021. aug. 23. 05:07
 25/27 A kérdező kommentje:

#24 Teljesen más egy terapeuta "segítség" nyújtása mint nem szakmabelieké.

A terapeuta sosem fog konkrét megoldásokkal előállni, nem fogja azt mondani, hogy tedd ezt, mert ez a jó. Ez például egy hatalmas különbség a kettő között, de sok más eltérés is van.

2021. aug. 23. 07:44
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne arra törekedj, hogy mások elfogadjanak. Fogadd el magadat. Keress hasznos elfoglaltságot. Az emberek felé légy óvatos, de legyél nyitott, de mértékkel. Ne vitatkozz, légy kedves és szerény, a rossz társaságot kerüld, békére törekedj. Becsüld önmagadat, magadnak csak jót akarj.
2021. aug. 23. 13:01
 27/27 anonim ***** válasza:
69%

Az a tanácsom h többet kell kikodulni tarsosag közé, mindegy h hova, csak tudj beszélgetni, ahulyesegrol is akár.

Az se lenne rossz h nap végére ne farasz magad akár kis edzéssel. H otthon ne tudj agyalni annyit.

2022. jan. 9. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!