Ti éreztétek már úgy, hogy nem találjátok a helyetek a társadalomban, nem értik a gondolataitokat?
Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 18:45
1/13 anonim válasza:
Találnám, csak egyéb külső tényezők miatt képtelen vagyok beilleszkedni abba a társadalmi pozícióba amire én vágynék.
5/13 anonim válasza:
Én szerencsére nem is akarok beilleszkedni :)
Egy-két barát viszont nagyon hiányzik, akikkel el lehetne hülyülni, jó lenne bandázni kicsit.
6/13 anonim válasza:
Könnyen beilleszkedek, de megérteni nem nagyon tudnának. :)
8/13 anonim válasza:
Jelen. Egy lakatlan szigeten élni értelmesebb lenne.
10/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Hogy jutottál arra a megállapításra, h a társadalomnak vmiféle feladata érteni az én gondolataimat (v a tieidet akár)? Mi oka és célja lehetne a társadalomnak arra, h törekedjen megértésemre? Miért fontos ez?
Az is érdekel, h a két kijelentés (nem értik a gondolataimat, ill. h nem találjuk a helyünket a társadalomban) hogy függ össze nézeted szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!