Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valószínű hogy a magányos...

Valószínű hogy a magányos férfiak/nők nagyrésze azért van egyedül mert felszínesek?

Figyelt kérdés

Legalábbis én ezt tapasztaltam férfiként, amíg felszínesen álltam hozzá hogy a külső mindenek felett, én is a felszín által ítéltettem,nem tudtam a saját elvárásomnak megfelelni így kódolva volt a sikertelenség.

Rá kellett jönnöm hogy csak olyan dolgokat várhatok el amelyeket én is hozni tudok, meg találtam magam hogy én mit akarok mit szeretnék és mit keresek, milyen értékek szerint élek és ezek alapján milyen az ideális pár számomra.

Hirtelen a világ teljesen megváltozott számomra, és rengeteg lányt nőt vettem észre magam körül akiket eddig nem vettem észre, még most is sokként ér a dolog hogy mennyire sok csodálatos lány is van.

Az egész sokkal egyszerűbb mint hittem csak én bonyolítottam túl nevetséges kritériumokkal azelőtt, csőlátásban. El kell kezdeni beszélgetni ismerkedni és akivel van sok közös téma vagy társaságában jól érzi magát az ember, az lehet az igazi.

Már-már megvetéssel nézek a régi énemre, hogy tényleg nekem csak annyi kellett hogy egy szép tökéletes arc és alak, fiatal érintetlen stb, közben ezek mögött semmi nincs sok esetben. Nőtt az önbizalmam és már ilyen emberekkel is könnyebb kezdeményeznem viszont elképesztően érdektelenné váltak mert látom hogy sokszor semmi nincs mögöttük és eszméletlenül unalmasak felszínesek.

2021. márc. 21. 07:42
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, az, hogy társfüggő vagy, az a te problémád. Ne akard másokra az ostoba világképedet másokra erőszakolni. Nem vagyok zokni, hogy pár kelljen mellém.
2021. márc. 21. 16:13
 32/48 anonim ***** válasza:
45%

Azt tegyük hozzá, szép meg jó a "ne legyenek elvárásaink" dolog, de bizonyos szinten mindig is maradnak és valahol kellenek is.

Nyilván van a ló túloldala hogy legyen a zöld egy bizonyos árnyalata a szemszíne meg pontosan 180,3 cm magas legyen.

De mellette hosszú távon kellenek a közös célok, közös érdeklődés, közös gondolkodás. De sokszor még ez is hiába van meg, ha a két fél nem azonosan tesz érte, vagy nem ugyanúgy tesznek bele.

Másrészt az ilyen "megszeretjük egymást és megszületik a csoda" dolog a legtöbb esetben 3 napig tart mint minden csoda. Ami érthető, hiszen eleinte a szerelem miatt sokkal inkább lemondanak önmagukról az emberek. Aztán elkezdenek visszatérni a "valódi" énjükhöz, elkezdenek kiütközni a problémák, ellentétek, előjönnek a "mit nem szeretek benned" dolgok.Próbálják megváltoztatni egymást, aztán vagy sikerül vagy nem.

Nyilván van akik tudnak egymáshoz idomulni, hibáik és eltérő dolgaik ellenére is össze illenek, megvan a "kémia". És vannak akik egyszerűen nem illenek össze, és akárhogy erőltetik csak időpazarlás lesz az együtt töltött idő.

2021. márc. 21. 16:40
 33/48 anonim ***** válasza:
0%
#32: nem, nem csak 3 napig tart! Valaki több,mint 40 éve házas... És nem megváltoztatni kell a másikat (nem is lehet), hanem elfogadni és tiszteletben tartani. Az egymáshoz csiszolódás nem egyenlő azzal, hogy valaki tűr. SZERET!
2021. márc. 21. 19:42
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadni és tiszteletben tartani csak olyan tulajdonságokat, szokásokat lehet, amik nem okoznak kibékíthetetlen ellentétet a párkapcsolatban. Én pl nem tudnék dohányzó emberrel együtt élni (nem dohányzom), könnyezik a szemem, tüsszögök, köhögök a füsttől, szagtól. Elfogadom bármelyik ismerősömnél, szabad téren, de ha tehetem, távolabb állok meg, és úgy, hogy a szél se felém fújjon.
2021. márc. 21. 19:51
 35/48 anonim ***** válasza:
52%
#34: azért kell kijelölni a főbb paramétereket előtte, amit semmiképp nem tudsz tolerálni..!
2021. márc. 21. 19:56
 36/48 anonim ***** válasza:
68%
Én pont ezt teszem, csak azért jegyeztem ezt meg, mert az egymás elfogadása azért nem úgy megy, hogy mindent csak úgy elfogadunk. Mindenkinél van olyan, amit nem tud tolerálni, és ettől még nem lesz valaki felszínes vagy válogatós. Pont a felszínesek találnak könnyen társat, mert csak a felszínt nézik, azt nem, hogy másban passzolnak-e. Aztán vagy bejön vagy nem. Én meg nem szeretem senki idejét húzni próbálkozásokkal, amikor az elején látszik, hogy nem fog működni.
2021. márc. 21. 20:59
 37/48 anonim ***** válasza:
0%
#36: próbálkozz nem dohányzókkal! Az még okés, hogy több embernél is azt látod, vele nem fog működni, nem könnyű jó partnert találni, de ha soha senkivel se működik, ott már sajnos veled van a baj..
2021. márc. 21. 22:18
 38/48 anonim ***** válasza:
0%
#36: ha nem tudod elfogadni a másik embert, mert mindig találsz valami indokot, hogy vele miért nem, akkor ez egyenes út a magány felé. Azt kellene megérteni, hogy NINCS TÖKÉLETES EMBER. A főbb dolgokban kell egyezni, azt meglátni, annak örülni, abba beleszeretni és nem apróságok miatt lemondani az egész emberről. Lehet, nem első látásra derül ki vkiről, hogy ő a nagy ő. Mindenhez kell egy kis idő!
2021. márc. 21. 22:24
 39/48 anonim ***** válasza:
79%
A felszínesekkel úgy van, hogy meglátnak egy jó nőt/pasit, aztán beindulnak. Dgnak, aztán idővel ráunnak egymásra, ha nincs több közös kapcsolódási pont a testi vonzalmon kívül. Mert az bizony hamarabb elmúlik és mindig van egy szebb, csinosabb, újabb/frissebb hús a piacon. Ezért fontos a belső tartalom. Azt viszont nem lehet ránézésből leszűrni, hanem sokat kell hozzá beszélgetni, megismerni egymást. Ezért jók a netes társkerik, mert ott az üzenetváltásokból rengeteg dolgot le lehet szűrni rövid idő alatt a másik emberről. Élőben meg elvonja a figyelmet a külső és lehet annyira zavarban van az illető, hogy csak makogni tud, nem igazi, felszabadult önmagát adja. Igen, kell a testi vonzalom, de nem elég egy tartósan jó kapcsolathoz!
2021. márc. 21. 22:39
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
"#36: próbálkozz nem dohányzókkal!" - Nem én próbálkozok dohányzókkal, ők próbálkoznak nálam. :-D
2021. márc. 22. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!