Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valószínű hogy a magányos...

Valószínű hogy a magányos férfiak/nők nagyrésze azért van egyedül mert felszínesek?

Figyelt kérdés

Legalábbis én ezt tapasztaltam férfiként, amíg felszínesen álltam hozzá hogy a külső mindenek felett, én is a felszín által ítéltettem,nem tudtam a saját elvárásomnak megfelelni így kódolva volt a sikertelenség.

Rá kellett jönnöm hogy csak olyan dolgokat várhatok el amelyeket én is hozni tudok, meg találtam magam hogy én mit akarok mit szeretnék és mit keresek, milyen értékek szerint élek és ezek alapján milyen az ideális pár számomra.

Hirtelen a világ teljesen megváltozott számomra, és rengeteg lányt nőt vettem észre magam körül akiket eddig nem vettem észre, még most is sokként ér a dolog hogy mennyire sok csodálatos lány is van.

Az egész sokkal egyszerűbb mint hittem csak én bonyolítottam túl nevetséges kritériumokkal azelőtt, csőlátásban. El kell kezdeni beszélgetni ismerkedni és akivel van sok közös téma vagy társaságában jól érzi magát az ember, az lehet az igazi.

Már-már megvetéssel nézek a régi énemre, hogy tényleg nekem csak annyi kellett hogy egy szép tökéletes arc és alak, fiatal érintetlen stb, közben ezek mögött semmi nincs sok esetben. Nőtt az önbizalmam és már ilyen emberekkel is könnyebb kezdeményeznem viszont elképesztően érdektelenné váltak mert látom hogy sokszor semmi nincs mögöttük és eszméletlenül unalmasak felszínesek.

2021. márc. 21. 07:42
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
56%

9es ez nagyon igaz!

Menekülnek az ilyen nőktöl. Dehát nem azt mondják mindig h ne legyen kva.. ne neki kelljen eltartani ,ne a pénze kelljen... Aztán meg ha van ilyen nő akkor mintha menekülne vissza a kvákhiz

2021. márc. 21. 08:11
 12/48 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem pont hogy a legtobb ember felszínes es mivel sokan vannak, siman megtalaljak egymast, lehet latni a rengeteg felszínes kapcsolatot. Akik melyebb erzesuek, gondolkodasuak, ok vannak gyakran egyedul. Szoval Szerintem a kerdesre a valasz nem.
2021. márc. 21. 08:19
 13/48 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem ez a túlnyomó indok. Nemmel szavaztam, de egyértelműen van egy hatalmas réteg, akik ezért magányosak egyedül és lesznek magányosak miközben lesz valakijük.
2021. márc. 21. 08:21
 14/48 anonim ***** válasza:
59%

Nem feltétlenül mindenkire igaz, amit leírtál.

Valamilyen önsegítő könyvet írhatnál erről szerintem.

2021. márc. 21. 08:26
 15/48 anonim ***** válasza:
57%

Lehetséges, bár nagyon sok egyéb oka is lehet. Egy emberről nagyon nehéz megállapítani, hogy jelenleg miért nincs kapcsolata. Ső, van, amikor ő sem tudja megmondani.

Én például borzasztó karriercentrikus vagyok, imádok előadóművész lenni. Emellett sajnos nem igazán fér bele az időmbe egy kapcsolat. Dönteni kellett, mit helyezek előtérbe.

Ez saját tapasztalat, de mondjuk vannak olyanok is, akik nem igénylik a kapcsolatot.

2021. márc. 21. 08:29
 16/48 anonim ***** válasza:
98%

Nem értek egyet ezzel.

Ahogy fentebb is írták, egyrészt a felszínes, külsőségeket figyelembe vevők sokkal hamarabb találnak párt, látszik csomó kapcsolaton, hogy együtt vannak mert tetszenek külsőre. Aztán ha idővel kiütközik, hogy nem illenek össze, keresnek és találnak mást.

Alapvetően nem mindegy az sem ki az illető.

Lehet valaki tudja magáról, hogy csinos, sportos, él egy bizonyos színvonalon. Ilyenkor meg tudom érteni, hogy a "maga köréből" szeretne választani.

De lehet valaki szimplán túltolja, túl magasak az elvárásai. És mellette nem is igazán magányos, elvan az életével egyedül is. Ha jól érzed magad egyedül, akkor miért mennél bele olyan kapcsolatba, amit nem is akarsz?

Vagy sokaknak van más prioritás az életében. Sport, hobbi, munka, bármi. Ami sok esetben nehezen vagy em összeegyeztethető a párkapcsolattal, vagy csak valamelyik fél lemondásával működik.

Ismertem illetőt aki sokat edz, mivel versenyszerűen sportol. Mellette megvan a napi rutinja, barátai, stb. Ő arról panaszkodott, hogy bárkivel volt az előbb utóbb nem tetszett az illetőnek, mert miért nem inkább vele foglalkozik.

Az sem mindegy nyilván ki mennyire, milyen szinten igényel egy kapcsolatot. Van aki tötsünk együtt minden percet alapon élne (aztán ő lesz az első aki kilép belőle mert ez neki sok...) míg van aki elvan külön is.

Na meg sok esetben cseszheted a dolgot, ha külsőre sem vagy vonzó és mellette dögunalmas vagy egyenesen idegesítő természetű ember vagy, mert valljuk be, sok ilyen is van.

2021. márc. 21. 08:45
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi Szabó Péteri megmozdulás van itt :'D. Egyébként komolyra fordítva a szót, a 12-esnél van a pont.

A felszínes emberek találnak legkönnyebben párt. Szép emberből sok van, megtalálják egymást, rendszerint meg is próbálkoznak mindenkivel, aki szembe jön aztán vagy lesz belőle valami vagy nem. A pasinak az a lényeg, hogy legyen kivel menőzni a haveroknak meg legyen kivel b*szni, a lánynak meg az, hogy a srácnak legyen pénze, amit költ rá, illetve legyen insta-kompatibilis. Merthát milyen pasi már az aki szarul néz ki melletted a szelfiken?! Mit szolnának az ismerőseid?! "Oh szegény lány, olyan csúnya ez a fiú, biztos gazdag legalább." vagy "Ijjj, a Pistának de csúnya a mostani csaja, jól leadott az igényeiből."

Manapság nem a párjához alkalmazkodik az ember, hanem az ismerősei elvárásaihoz. Ezért ilyen rövidek a kapcsolatok, ezért van a sok válás.

2021. márc. 21. 08:49
 18/48 anonim válasza:
52%

Saját tapasztalatból írom amit írok.

Amikor felkerültem a városba gimnáziumba, teljesen eltorzult lány lettem. A társaság miatt ittam, cigiztem, hogy elfogadott legyek. Az önbecsülésem és a magam iránti tisztelet eltűnt amit nagyon bánok. A barátaimnak és a vagány életnek éltem.

Közbe kapcsolatom lett egy fiúval, aki régóta ismert. Ő kérdezte meg tőlem, hogy “Mi van veled, miért hagytad hogy megváltoztassanak”?

Sok konfliktus volt az ő és az én értékrendjeink között.

Ő építeni akar, alkotni, inkább otthon ülni és agyalni. Én pedig állandóan azon törtem az agyam hogy találkozhatnék már a barátaimmal és lazítsak, szórakozzak.

Nagyon kevés ember van már aki komoly dolgot akar ebben az életben. Egy kapcsolatban kompromisszumot kell kötni és egyes dolgokról lemondani..

2021. márc. 21. 09:04
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Engem szinte csak a dagadt cigányok húznának jobbra szinte a társkeresőkön.

Nekem ez nem kell. Ha ezért felszínesnek számítok, ám legyen, bevállalom.

20F

2021. márc. 21. 09:13
 20/48 anonim ***** válasza:
23%
Igen, így van. A legtöbb ember felszínes, és semmiféle kompromisszumra nem képes, csak arra, hogy a saját elvárásait hajszolja. Így nem csoda, ha sokaknak sosem lesz senkije.
2021. márc. 21. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!