Miért fáj annyira felnött férfiként az,hogy nem szeret senki? F26
Figyelt kérdés
Ha csak rágondolok arra,hogy az eddigi életben nem szeretet engem senki sem azt nem birom ki sirás nélkül.Sajnos még az anyai szeretet sem élhettem át,mert neki sem voltam fontos.Párkapcsolatom se volt,barátom,barátaim nincsennek,aki bár adna egy kis eröt,hitet a nehéz idökben.
Az életben sem tudok fejlödni,elöre lépni.
Igy ezekkel együtt a sirás közepette gyakran gyötörnek olyan gondolatok,hogy miért kellett megszületnem?,miért élek? mégis mi értelme ennek az egész létezésnek?
De a legfontosabb,hogy már régen magányosan élek és probálom el is fogadni,de ha mégis rámtör ez akkor az annyira tud fájni,hogy csak a halált látom megoldásnak.
2021. márc. 13. 12:31
11/12 anonim válasza:
Dehogy borderline-os. Biztos jót akarsz, de most nagy hülyeséget mondtál.
12/12 anonim válasza:
Miért? Elakadás az életben, ürességérzet, félelem az elutasítottságtól, érzelmi instabilitás. Felsorolta kb. a borderline tüneteit. Lehet, hogy nem az, de akkor is kellene, hogy lássa egy szakember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!