Annyira magányos vagyok, hogy megfordult a fejemben, hogy heteróként fogadjam egy azonos nemű személy közeledését pusztán a társasága miatt. Érdemes ilyesmibe belemenni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 18:38
21/23 anonim válasza:
Á az utolsó válaszod nem láttam, bocsi.
Hát ha nem értenek és törődnek veled igazán, az nem biztos, hogy barátság, szóval értem a ,, Barátaim sincsenek.'' hozzászólást.
22/23 anonim válasza:
De barátokat mindig lehet szerezni. Ez egy folyamat. Kevés embernek van egész életén át tartó barátsága.
Mindig lehet új embereket megismerni, ha a jelenlegi kapcsolataidat nem tudod továbbfejleszteni. Van, aki még itt gyakorin is szerez.
Ha sokáig voltál magányos, biztos ebben is veszítettél hitet, kedvet, de nem szabad feladni. Igazából baromi sokan keresnek barátokat, csak mindenkiben ott a félsz, hogy engem lesz@rnak meg nem szeretnek. De az is lehet,hogy csak még nem ismernek azok, akikkel 'összépásszoltok'.
23/23 anonim válasza:
Annak aki vonzódik hozzád, esetleg beléd is szeret nagyon szarul fog esni ha egyszer kinyögöd, hogy te hetero vagy és semmit nem vagy képes érezni iránta. Ne játsz mások érzéseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!