Annyira magányos vagyok, hogy megfordult a fejemben, hogy heteróként fogadjam egy azonos nemű személy közeledését pusztán a társasága miatt. Érdemes ilyesmibe belemenni?
Csak az döntötte el, akivel már találkoztál.
Ha azonos neművel csak összeköltözöl és barátok lesztek, abban nincs semmi, ha meg szexre kerül sor, akkor nem vagy hetero.
Nem jó elhinni, hogy nem kellesz a másik nemnek, mert akkor a továbbiakban te magad veszed el az esélyt.
Ez egy antipélda, de...Általánosban terrorizált egy lány, csúnya volt, durva és rosszindulatú. Mégis, megtalálta a szerelmet. Ugyanolyat, mint ő maga, férfi kiadásban.
😀 Akkor miért ne találhatná meg bárki. Hasonló hasonlót vonz.
És igen, ahogy az előttem szólók is írták, akkor a baráti kapcsolatok is hiányozhatnak, nem?
Jaja, értem.
A feltett kérdésedre válaszolva, ha fogadod a közeledését, előbb-utóbb nagyon megbántod őt. Ha őszinték tudtok lenni egymással, és benne lenne a szimpla barátságban, az esetleg járható út, ezt te tudod majd eldönteni, ill. közösen.
Hm, barátok. Miért nincsenek, megkérdezhetem esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!