Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Annyira magányos vagyok, hogy...

Annyira magányos vagyok, hogy megfordult a fejemben, hogy heteróként fogadjam egy azonos nemű személy közeledését pusztán a társasága miatt. Érdemes ilyesmibe belemenni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 7. 18:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem. Megírnád részletesebben magánban?
2021. márc. 7. 19:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak az döntötte el, akivel már találkoztál.

Ha azonos neművel csak összeköltözöl és barátok lesztek, abban nincs semmi, ha meg szexre kerül sor, akkor nem vagy hetero.

2021. márc. 7. 19:25
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
Nem lennel ideiglenes kutyagazdi? Mindent egyuttcsinal veled a kutya. Setal fut veled. Megy utsnad a lakasban. Nezi veled a filmet. Meghsllgat mindig. Meg is erti. Minden koltseged fedezik. Neked csak hirdetned es gondoznod kell. De donthetsz orokbefogadasnal is.
2021. márc. 7. 20:30
 14/23 A kérdező kommentje:
Van kutyám. Igen, általában mellettem van ha csinálok valamit, de nem értem hogy jön ez ide, nyílván nem pótolja az emberi kapcsolatokat, max.ideiglenesen.
2021. márc. 7. 20:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne, nem menj bele. A szervezet is kilöki az idegen szervet sok esetben...
2021. márc. 7. 21:18
 16/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem jó elhinni, hogy nem kellesz a másik nemnek, mert akkor a továbbiakban te magad veszed el az esélyt.

Ez egy antipélda, de...Általánosban terrorizált egy lány, csúnya volt, durva és rosszindulatú. Mégis, megtalálta a szerelmet. Ugyanolyat, mint ő maga, férfi kiadásban.

😀 Akkor miért ne találhatná meg bárki. Hasonló hasonlót vonz.

És igen, ahogy az előttem szólók is írták, akkor a baráti kapcsolatok is hiányozhatnak, nem?

2021. márc. 7. 21:55
 17/23 A kérdező kommentje:
Barátaim sincsenek.
2021. márc. 7. 21:58
 18/23 A kérdező kommentje:
Vagyis elvileg vannak barátaim és rokonaim, de egyikükkel sem elég szoros a kapcsolatom, nem értenek meg igazán , nem is törődnek velem igazán.
2021. márc. 7. 22:04
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, értem.

A feltett kérdésedre válaszolva, ha fogadod a közeledését, előbb-utóbb nagyon megbántod őt. Ha őszinték tudtok lenni egymással, és benne lenne a szimpla barátságban, az esetleg járható út, ezt te tudod majd eldönteni, ill. közösen.

Hm, barátok. Miért nincsenek, megkérdezhetem esetleg?

2021. márc. 7. 22:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Írtam neked, de nem reagálsz. Lány vagyok amúgy.
2021. márc. 7. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!