Milyen személy lenne az ideális számodra, ha megteremthetnéd?
Milyen programokban lenne társad, milyen érdeklődése lenne, milyen tulajdonságokkal rendelkezne?
Kor+nem
Védelmező, előrelátó, Humoros, Realista, őszinte, szeret szeretni és szeretve lenni. Szereti a buborékokat, a csillagokat nézni az éjszakai égen. Nem baj ha keveset beszél, de ne beszéljen nálam is többet.
Sportoljon velem, utazzon velem, tartson a földön, ha az optimizmusom már túlzás lenne, engedje hogy foglalkozzak vele és legyen természetes hogy a maga módján viszonozza. Legyen legalább olyan határozott és kitartó mint én.
Minimum velem egyidős legyen, a neme mindegy :) de a párom gondolom egy lányt preferálna jobban.
N
Nem kell megteremteni, létezik.
Reneszánsz, nem.
Tulajdonság: Jó segg,jó mell.
Érdeklődés: Szex.
F
Végre egy értelmes kérdés istenem..
Maximálisan hűséges legyen,őszinte,becsületes,erősebb személyiség,legyen kissé álmodozó,spirituális, de azért álljon 2 lábbal a földön, legyen humoros, ne legyen munkakerülő, szeressen velem felnőttként is néha meséket nézni , szeresse velem bámulni a tavakat, a holdat, a csillagokat, szeresse az állatokat, es én legyek a legfontosabb neki az életben. Szeressen velem mókázni,nevetni, legyenek közös titkaink, hülyéségeink,amit csak ketten értünk meg, ha beteg vagyok ő legyen az őrangyalom és vigyázzon rám. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!