Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen személy lenne az...

Milyen személy lenne az ideális számodra, ha megteremthetnéd?

Figyelt kérdés

Milyen programokban lenne társad, milyen érdeklődése lenne, milyen tulajdonságokkal rendelkezne?

Kor+nem

2019. febr. 26. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Védelmező, előrelátó, Humoros, Realista, őszinte, szeret szeretni és szeretve lenni. Szereti a buborékokat, a csillagokat nézni az éjszakai égen. Nem baj ha keveset beszél, de ne beszéljen nálam is többet.

Sportoljon velem, utazzon velem, tartson a földön, ha az optimizmusom már túlzás lenne, engedje hogy foglalkozzak vele és legyen természetes hogy a maga módján viszonozza. Legyen legalább olyan határozott és kitartó mint én.

Minimum velem egyidős legyen, a neme mindegy :) de a párom gondolom egy lányt preferálna jobban.

N

2019. febr. 26. 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Egy aranytojást tojó tyúkot szeretnék. 30N
2019. febr. 26. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Jóvanazúgy
2019. febr. 26. 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem kell megteremteni, létezik.

Reneszánsz, nem.

2019. febr. 26. 18:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Alakul :D
2019. febr. 26. 18:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Tulajdonság: Jó segg,jó mell.

Érdeklődés: Szex.

F

2019. febr. 26. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Tőlem (18) kicsit fiatalabb lány aki megértő elfogadó hűséges szeret és nem olyan mint a mai "lányok" röviden tömören ennyi :D Programok/érdeklődés inkább az ami nekem van, online téren ez-az, és együtt lenni egész nap. Mit irjak mi, nekem csak ennyi vágyam van. Bár elég lehetetlen, de ez :C
2019. febr. 26. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Aranyos, elfogadó, sokat lehessen vele beszélgetni, és egyben haver is legyen. Kirándulások, utazások, mozi, éttermek, sétálgatás, otthon filmezés, társas, puzzle kirakás, akármi. Az nem feltétlen szükséges, hogy egy érdeklődési körünk legyen, nekem már annyi elég lenne, hogy valamilyen szinten érdekeljék a filmek. Ja és a problémákat is meglehessen vele beszélni, ne durcáskodás, sértődöttség, veszekedés legyen. F/30
2019. febr. 26. 19:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy Steven Segal női verzióban jönne be leginkább. Megfontolt, határozott, de ha kell, akkor tombol. Kölcsönösen tanítanánk egymást. (37F)
2019. febr. 26. 20:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Végre egy értelmes kérdés istenem..

Maximálisan hűséges legyen,őszinte,becsületes,erősebb személyiség,legyen kissé álmodozó,spirituális, de azért álljon 2 lábbal a földön, legyen humoros, ne legyen munkakerülő, szeressen velem felnőttként is néha meséket nézni , szeresse velem bámulni a tavakat, a holdat, a csillagokat, szeresse az állatokat, es én legyek a legfontosabb neki az életben. Szeressen velem mókázni,nevetni, legyenek közös titkaink, hülyéségeink,amit csak ketten értünk meg, ha beteg vagyok ő legyen az őrangyalom és vigyázzon rám. 24L

2019. febr. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!