Milyen az ideális lány/nő? Milyen legyen?
Semmit nem fogsz elérni azzal ha valaki "ideálja" akarsz lenni. Ezt a tinis hülyeséget fejezzétek már be, mert szégyenlem hogy korotok beli fiatal vagyok. Az legyél aki vagy, ha belső hibáid vannak javítsd. Ne legyél tiniribi ne sminkeld halálra magad, takard a tested ahogy kell, ne rondítsd a tested és add önmagad. Ennyi kell ahoz hogy igaziból szeretni lehessen. Ha pedig személyiséget "erőltetsz" az már sehol se lesz igaz iszeretet. Sajnos nem tapasztalatból beszélek, mert soha nem szeretett senki és nem is fog, de nekem ez az elképzelésem/gondolkodásom, ami szerintem way too better mint hogy ágyba vigyek és kihasználjak annyi lányt amennyit tudok. Nem igaz..? De. ne add könnyen magad mint egy olcsó K. viselkedj normálisan de legyél mégis önmagad. Tarts ki a mellett akit szeretsz és viszint szeret elfogad és kb ennyi a lényeg.
NEM kell megfelelned senkinek. nem kell változod senkiért (kivéve ha mégis,de erre most nem mondanék példát). És ezeket a kérdéseket se írd ki, mert így máris kezdesz olyan lenni mint az összes többi. Szóval tartozz bele a normális kis maradék 5-10% normális lányok közé és ÖNMAGAD legyél, ne egy egyfajta "kamu személyiség"
Remélem segítettem valamit, vagy észhez téríteni valakit.
17F sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!