16 eves lany vagyok,49 kg,28as nadragot hordok (talantalan a 27es is jo lenne) es kb.157 cm . Ez kovernek szamit, vagy ducinak? Mennyi lenne az idealis testsuly?
Ezek csak számok. Nem jelentenek semmit.
Nincs olyan, hogy ideális testsúly, mert ha sportolsz, akkor nehezebb leszel, mivel az izmok nőnek, az izom meg 10-szer nehezebb a zsírnál, mégis vékonyabb vagy, mint egy olyasvalaki, aki ugyanekkora súllyal csak tunyul.
Csak egy példa:
157 cm-hez biztos, hogy nem kövér a 49 kg.
A nadrágokhoz nem értek.
De bamba vagyok😊 mar latom a magassagot is, szerintem nem vagy kover! Suly a magassaghoz jo!
Csak nem mindegy hogy a suly hogyan oszlodik el rajtad, pl csipore hasra combra a legroszabb de ha egyenletesen el osztodik rajtad a suly akkor nincs problema
Egyáltalán nem tűnsz kövérnek, sem ducinak, bárhogy is nevezed. Annyit tanácsolok, hogy ne szuszakold bele magad egy számmal kisebb ruhákba, mert attól nem leszel vékonyabb, csak jobban kidudorodik a felesleg és pont hogy dagibbnak látszol. Kívülről úgysem látni a ruhaméretet.
Nincs olyan hogy ideális testsúly, ez mindenkinek más. Ha arányos a tested, akkor jó. 16 évesen még egyáltalán nem végleges ahogy kinézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!