Miert van az, hogy a legtobb visszajelzes szerint "csinos" vagyok, de en undoritoan kovernek latom magam?
Sziasztok.
14L. 160cm/56kg
Reggelente amikor tukorbe nezek, olykor-olykor sirni tudnek.. (vagy sirok is)
teny es valo, hogy nalam a dieta nem mukodik. Lassacskan eletmodvaltasra szanom el magam ... (vegre!) Heti haromszor sportolok ket ora hosszat. De az eves... Reggel semmi. (nincs ra idom) suliban szenya. haromkor vegzek: valami mocskosul egeszsegtelen cucckombo. este negyednyolc korul hazaerek es zabalok. Szoval rendszertelen, ill. egeszsegtelen. Szoval tobbnyire idohiany miatt nem tudok erre koncentralni. Nyaron amikor satoroztunk en poloban meg rovidnaciban furodtem. "a barataim elott inkabb nem villogtatom az uszogumit" Passzos vagy melyen dekoltalt stb felso szoba sem johet. Cicanaci? meg mit nem! Raadasul nem csak kovernek, de csunyanak is latom magam. Es a csavar: A legtobb fiu-ferfi ismerosom altalaban szova teszi, hogy igy szep meg ugy csinos. Ma egy sokkal de sokkal idosebb ferfi megkerdezte, hogy hany eves vagyok. Majd a valaszra elkerekedett szemmel vegig nezett rajtam es belekezdett a szokasos "ha most ilyen, mi lesz ket ev mulva...blabla" c. tortenetbe. Eszerint azt gondolna az ember, hogy "talan nem is vagyok olyan csunya"... De hat en annyira... utalom magam. Most akkor en vagyok a hulye vagy a korulottem levo emberkek?!
"Miert van az, hogy a legtobb visszajelzes szerint "csinos" vagyok, de en undoritoan kovernek latom magam?"
A szép/csinos és a kövér nem ellentétei egymásnak, vagyis nem zárják ki egymást.
Pl. Tóth Vera is szép, csinos, de kövér.
A kövérség szerintem nem itt kezdődik. Maximum kicsit teltebb vagy az átlagnál, de ez nem baj. Ettől még lehetsz csinos, sőt. A legtöbb férfiismerősöm nem szereti a nagyon vékony lányokat.
Neked valószínű csak a korod a problémád. Ennyi idősen senki sem felel meg önmagának.
Az étkezéseden viszont mindenképp változtass. Ha mást nem is, de a szendvics teljes kiőrlésű kenyérből legyen. Gyümölcsöt, zöldséget egyél minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!