Kövér vagyok? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
14/l vagyok. 160cm es kb 60 kg.
Szerintetek fogynom kellene? az ismeroseim mind azzal pedaloznak h a izom nehezebb mint a zsir, mert 8 evig sportoltam. (aerobic, szertorna stb.) aztan a viccesebb kedvu emberek kozlik velem h ez csak a mellem... 95B.
ilyen idosen nem vegeznek mellkisebbito mutetet? mert mar annyira megalazo h mindenki megszol.. -.-
visszaterve a lenyegre? ez a suly nagyon sok a magassagomhoz?:(
ui: bocsi h ekezet nelkul irtam de telefonrol vagyok.
2014. júl. 31. 12:39
1/9 anonim válasza:
Ne legyél már buta!!!!! Mellkisebbítő műtét??? Ugyan már... Örülj, hogy vannak melleid! :)) Majd ha idősebb leszel rájössz, hogy ez áldás és nem átok, szerintem egyáltalán nem vagy kövér, van rajtad mit fogni, de ha sportolsz akkor szép alakod lesz! :)) Butaságokkal ne foglalkozz, csak irigyek.
2/9 Makker bolha válasza:
Egyet értek 1#
De 1 képet magadrál ha linkelnél :)
3/9 anonim válasza:
Ha 1kg-ot hízol sajnos kövérnek számítasz!
4/9 anonim válasza:
[link] tessék, egy testtömegindex kalkulátor : )
6/9 A kérdező kommentje:
privatban tudok szerintem kepet kuldeni. :)
koszonom kedves elso. :) de sajnos harmadik sem mond hulyeseget. egy kilo es hivatalosan is dagadt leszek.:(
2014. júl. 31. 13:11
7/9 anonim válasza:
64 kilóig elvileg normális a testsúlyod, (a linkelt kalkulátor szerint) de egyébként sem a kiló a lényeg, mert kinek milyen a testfelépítése, pláne ha sportoltál, egyébként is még fejlődni fogsz, alakulni, szóval sportolj és szép lesz a végkifejlett, szintén első voltam! :) Önbizalom!!!!!
8/9 anonim válasza:
Szerintem bármelyikünknek jó lesz a kép privátban is. 5-ös voltam. ;) Szerintem is tejesen jó amúgy a súlyod, nem vagy kövér!
9/9 anonim válasza:
8 év sport nem múlik el nyomtalan. Az izom nehezebb mint a zsír, tehát ha nem sportoltál volna, rosszabb lenne, de így látatlanban, nem hiszem, hogy kövér lennél. Mellkisebbítő műtét? Butaság. Ha később, amikor már megállsz a fejlődésben, és egészségügyi problémát okoz, akkor esetleg, de egy "B" kosár az nem nagy. Jól mérted? Nekem "75D" van, és átlagos méretnek látom. Nem tudom, milyen korúak az ismerőseid, de ha idősebbek, és ilyen témájúak a beszólásaik, hát inkább kerülném őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!