Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kene...

Szerintetek mennyit kene fogynom es mennyi ido alatt megy le? Es hogyan? Tobbi lent es kep is.

Figyelt kérdés

[link] , [link]

Bocsi hogy az utolso kepen nincs bugyi de nagyon siettem es azt meg eloszor csinaltam ... valaszokat varok !! :)

2013. jún. 20. 20:48
 1/7 A kérdező kommentje:
itt az utolso kep es meg egy.. [link] , [link]
2013. jún. 20. 20:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja es aki szol annak kuldok uzenetben ruhas kepet is..csak ha van par otlete :) koszonom
2013. jún. 20. 20:54
 3/7 poiu ***** válasza:
100%
Én a képeken azt látom, amint brit tudósok Marsra lépnek - Bugyiban. Nem fogynod kell, hanem engedni a testedet, hogy elérje a neki jó állapotot. Ehhez csak annyi kell, hogy ne egyél szemetet.
2013. jún. 20. 22:59
 4/7 anonim válasza:
100%

Srác vagyok +-10 kg-kat mozgattam le-fel magamról, igénytől függően és működött, de ez nem megy gyorsan.

A képeket nem tudom megnézni, de fogyás témakörben röviden:

Receptek, életszemlélet: [link]

Online segítség (én ezzel fogytam-híztam, állat jó): [link]

Orvosi oldal, hány kalóriát egyél (ez van egyébként a myfitnesspal-on is): [link]

Röviden a lényege: 7000 kcal mínusz, 1 kg súlyveszteség, így heti 0.5 kg fogyás heti 3500 kcal mínuszt igényel, ami napi 500kcal mínusz.

Aki havi 2 kg-nál több fogyást ígér, az vízveszteség, visszajön hamar, nem igaz. Minden más módszer, ami működik, az valamilyen csavaros módja a kalóriakorlátozásos diétának. Varázslatok nincsenek, ha lennének, akkor egyetlen testépítő sem diétázna, csak varázsolnának. Zsírégető étrend nincs, értelmes diétás étrendek viszont vannak, lsd. a fenti blogon, rengeteg finom kaja van. Sok sikert!

2013. jún. 21. 10:34
 5/7 A kérdező kommentje:
koszonom az utobbi valasz nagyon hasznos koszi :)
2013. jún. 21. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:
www.kaloriabazis.hu szintén hasznos oldal
2013. jún. 21. 21:00
 7/7 anonim válasza:
#4-es vagyok, szívesen, most láttam a képeket valamiért, de valami iszonyat sötétek, így csak találgatok, ahogy látam, van pár kiló plusz is ennyi, az nem akkora dolog. Kis kardio kellene, próbálj meg ráállni a futásra, sokan imádják, illetve nagy őrület még a lépcsőzés is, hosszú lépcsőn fel-le. Akkor fogod igazán élvezni ezeket (ez olyan női dolog), ha megveszel magadnak jó cipőt, csinos ruhát, valami pulzusmérős órát, stb., utána élmény felöltözni és edzeni :-) És keress edzőpartnert, az is segít, főleg ha fiú és utol akar érni :-)
2013. jún. 21. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!