Szerintetek mennyit kene fogynom es mennyi ido alatt megy le? Es hogyan? Tobbi lent es kep is.
Bocsi hogy az utolso kepen nincs bugyi de nagyon siettem es azt meg eloszor csinaltam ... valaszokat varok !! :)
Srác vagyok +-10 kg-kat mozgattam le-fel magamról, igénytől függően és működött, de ez nem megy gyorsan.
A képeket nem tudom megnézni, de fogyás témakörben röviden:
Receptek, életszemlélet: [link]
Online segítség (én ezzel fogytam-híztam, állat jó): [link]
Orvosi oldal, hány kalóriát egyél (ez van egyébként a myfitnesspal-on is): [link]
Röviden a lényege: 7000 kcal mínusz, 1 kg súlyveszteség, így heti 0.5 kg fogyás heti 3500 kcal mínuszt igényel, ami napi 500kcal mínusz.
Aki havi 2 kg-nál több fogyást ígér, az vízveszteség, visszajön hamar, nem igaz. Minden más módszer, ami működik, az valamilyen csavaros módja a kalóriakorlátozásos diétának. Varázslatok nincsenek, ha lennének, akkor egyetlen testépítő sem diétázna, csak varázsolnának. Zsírégető étrend nincs, értelmes diétás étrendek viszont vannak, lsd. a fenti blogon, rengeteg finom kaja van. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!