Valami jó tipp bezártság és magány ellen?
Figyelt kérdés
A távoktatás óta itthon vagyok és napról napra rosszabbul viselem. Már semmit nem tudok kezdeni magammal itthon és egész nap itthon ülök egyedül, nincsen kihez hozzászólni, nincsen mit csinálnom, nincsen hová mennem. Eleinte még le tudtam foglalni magamat és pl. tanultam, takarítottam, hobbimmal foglalkoztam, olvastam, filmet néztem stb., de mostanra már semmi kedvem nincsen ezekhez. Már a sulit is abbahagytam, mert úgy éreztem az is csak egy plusz teher, nem bírtam. Nincsen senkim sem, akivel tudnék beszélgetni, találkozni vagy közös programot szervezni. Vidéken élek, ahol a vírustól függetlenül nincsen sehol semmi és senki, soha nem történik semmi. Jártam pszichológushoz, de egyáltalán nem éreztem hasznosnak és tényleg nem segített semmit, sőt. Nem tudom mit kezdjek magammal, mert normális életet szeretnék élni, de semmi lehetőséget nem látok rá.2021. febr. 22. 14:31
11/11 A kérdező kommentje:
10-es Nincsen kikötésem a munkával kapcsolatban, de tényleg nem találtam semmit.
2021. febr. 22. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!