Bezártság ellen ötletek?
Mit akarsz elő adni az életben ?
Mikor most ennyi bajod van ?
Király! A fizikai munkát nem bírom összeesek .
Ennyi rinyálást rég olvastam pár mondatban. Tiszta önsajnáltatás az egész. Nemcsak te vagy bezárva, hanem többszázezer másik ember is.
Én is home office-ban dolgozom, mégis kimegyek reggelente futni, este kutyát sétáltatni, hétvégente vagy túrázni megyünk vagy a barátainkkal találkozunk.
Ha érzem, hogy kezdek bekattanni, akkor jógázom vagy elmegyek az erdőbe, bármit lehet csinálni most is, csak időben haza kell érni.
Nem értem miért hiányolod a bulikat, mert nem lehetett eleve valami nagy társasági életed, ha most sem tudsz kivel programot csinálni.
'Futni nem futhatok 140 kilósan.'
Talán nem kellett volna disznó módjára elhízni, akkor nem lennének ilyen problémáid. :)
Mennyi keserű ember! Miért kell szidni, ahelyett, hogy próbálnátok segíteni? Nem hiszem, hogy itt mindenki maximálisan kihasználná az idejét..
Én például hasonló helyzetben vagyok, bár én alig vagyok 60kg, szóval tudnék sportolni, csak bezárt a terem, kint hideg van, és nincs kivel menni, mert mindenki máskor ér rá (egyetemista vagyok)
Igen, ezek kifogások, de szerintem érthető, hogy felmerül a kérdés, hogy milyen lehetőségek vannak még.
A munkát is értem, kikötötte, hogy nem ezt keresi, már gondolt rá, megkönnyíti a válaszadást. Érthető, ha valaki nem szorul rá, miért dolgozzon alja munkát (mert még gyakornoknak 1 félév után nem vesznek fel)
Hogy válaszoljak a kérdésre, kezdj el fogyni, hogy utána tudj sportolni. Ez önmagában egy elfoglaltság. Egyébként lehet pl sárkányt eregetni, de kereshetsz szobai elfoglaltságot, hogy legyen mivel tölteni azt az időt, amit bent töltesz. Zenélj, tanulj meg programozni, főzz, süss stb.
Köszi a hasznos választ :) Már a vége fele vagyok, 6. félévemben pontosan, de silány a tudásom így gyakornoknak sem vesznek fel, mert mindenhova kell egy felvételi teszt, amiken megbukom. Pont porgramozás.
Fogyáson rajta lennék, ha nem egyedül az evés lenne az egyetlen elfoglaltságom a gép mellett. De értékelem a választ :)
Ha van két lábad akkor mi a probléma?
Mi fogjuk az asszonnyal a kutyákat aztán megyünk túrázni, az a poén amikor ránkesteledik az erdőbe és para, hogy jönnek a vaddisznók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!