Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Bezártság ellen ötletek?

Bezártság ellen ötletek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen beleőrülök, hogy sehova nem tudok menni hónapok óta. Online oktatás van, egyetemista vagyok, szerdán délelőtt és csütörtökön egész nap vannak óráim, de a hét 5 napján semmit sem csinálok, mert nincs mit. Napi 20 percet sétálok kint az utcán, ennyi a mozgásom. Azon kívül néha (heti 3 alkalom) elmegyek az 5 percre lévő Spárba vásárolni, de ennél többet nem csinálok. Dolgozni nem szeretnék suli mellett, nincs jó szellemi munka lehetőségem (nincs hozzá tudásom sem, ami volt ott is elutasítottak), csak fizikai munka, amit nem bírok (összeesek, nem bírja a szervezetem, stb). Így pénzem nincs. Egész nap bent ülök a szobámban és gépezem. Sportolni sem tudok, mert 140 kilósan semmi esetre sem szabad futni, vagy ilyenek. Ötletek, amikhez kevés pénz is elég és vidéken, a semmi közepén is "jó buli"?

2021. febr. 17. 14:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%

"Kutya nincs."

Hát szerezni kéne... Van elég a menhelyeken...

Vagy vegyél egy horgászbotot, csak van valami pocsólya a közelben.

2021. febr. 17. 17:50
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

Sportolni sem tudok, mert 140 kilósan semmi esetre sem szabad futni, vagy ilyenek.

Azért szerintem a kezdő saját súlyos edzés / senior aerobic szerintem menne.

Plusz a diéta, gyógyteákkal, azok segítenek fogyni, a vizet is hajtják.

2021. febr. 17. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:
31%

"Ötletek, amikhez kevés pénz is elég és vidéken, a semmi közepén is "jó buli"?"

Pálinkafőzés?

2021. febr. 17. 17:55
 14/15 anonim ***** válasza:
13%
Mi a párommal 9000nm-en vagyunk otthon. Kis akácos, kis fenyves, kis tó, minden, ami kell. Ide vagyunk "bezárva".
2021. febr. 17. 18:20
 15/15 anonim ***** válasza:
74%

Velem is ugyanez van.

Folyton ugyanazokat a dolgokat élem át nap mint nap (tanulás,evés, néha olvasgatok vagy éppen az egész napom azzal megy el hogy a fejembe bömböltetem a zenét fülesen keresztül ugyebár)

Pár napja a közérzetem is romlott és egyszerűen nem találom a helyem sehol, viszont a legijesztőbb hogy én kezdek be is kattani, mármint úgy bekattani hogyha pl hallok egy hangot,az a fejembe marad és nem tudom onnan kiverni szóval magyarán kísért.

Persze próbálok nem rá gondolni de ez a bezártság mellett elég nehéz.

Én azt mondom mozdulj ki a barátaiddal ide-oda, menj sétálni vagy ilyenek, énis ehhez folyamodtam tegnap is.

Próbáld valamiben fejleszteni magadat, lehet ez bármi, lényeg hogy ne gondolj a bezártságra túlzottan.

Nem sokára pedig itt a tavasz/nyár és reméljük kicsit jobb lesz a szituáció :)

2021. febr. 18. 07:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!