Valami jó tipp bezártság és magány ellen?
Igen. Legyél többet a szabadban, természetben, a friss levegőn, és legyél nyitottabb, kezdeményezőbb.
28/F
2# Az jó, én is edzettem itthon, de már nem tudom élvezni és ugyanúgy hiányzik a társaság.
3# Igen, munkát keresek csak eddig még nem találtam semmit sajnos.
4# Erre ugyanazt tudom írni, mint a második válaszra, hogy attól nem leszek kevésbé magányosabb, ha többet vagyok a szabadban. Lennék én nyitottabb vagy kezdeményezőbb is, de nincsen kivel.
Nem próbáltad újra, ezért nem tudjatod a végkemenelét előre. Ebben is a nagy számok törvénye működik. Minnél többet vagy a szabadban, parkokban... Annál több esélyt adsz magadnak és másoknak...
Tegnapi saját példát tudok mondani. Én tegnap igenis figtam magam, és kimentem bringázni... Elmentem három park mellett, és mind tele vilt szabad, boldog emberekkel. Visszafelé letelepedtem az egyikben, csak úgy ahogy voltam a fűbe.
Két jógázó lány mellett kötöttem ki. Ha akartam volna, már is lett volna kivel lennem. Csak be kellett volna csatlakoznom hozzájuk.
Nyitottság kérdése az egész. Az ember tegyen érte, hogy ne érezze magát szarul...
A lennék nyitottabb, meg kezdeményezőbb... feltételes mód, ergo kifogás.
Legyél nyitottabb, és kezdeményezőbb. Úgy értem most legyél. Ne a jövőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!