Mit csináltok így a karantén alatt?
Az évek alatt készítettem egy elolvasandó könyves és egy megnézendő sorozatos listát, aminek nagy része mögött már pipa van. Az időm javarészt ezzel telt, de végre újra nekihasaltam a németnek, mivel kevés évem van már csak a szaknyelvi vizsga letételéig, és úgy éreztem most jó az idő arra, hogy ezzel is töltsem. Emellett fejlesztettem a koreai és angol tudásomat is, és kíváncsiságból belekezdtem a norvég nyelvbe is.
Nagyon sok új receptet próbáltam ki legyen az leves, elő- vagy főétel, vagy bárminemű desszert és meglepően nagy sikere volt mindegyiknek! :) Most volt végre időm foglalkozni a sportommal kicsit tüzetesebben is, minden napra sikerült beiktatni egy kis mozgást/edzést is. És közben az első egyetemi évem is zajlik.
Voltak, enyhén szólva, nagyon nem produktív napjaim, de olyanok is kellettek:)
Köszönöm szépen! :) Kellenek a pihenősebb, nyugisabb napok is:)
Turizmus-vendéglátást, sajnos nincs határozott jövőképem, de rengeteg dolog érdekel és ezzel a diplomával elég sok helyen el tudnék helyezkedni.
Lovagolok, nem versenyszinten, de egy nap még talán az is sikerülhet:)
Ugyan azt mint eddig, engem egyáltalán nem viselt meg a karantén.
Teljesség igénye nélkül:
-Edzés
-Motorozás
-Videójátékok
-Sorozatok, filmek, youtube, twitch
-Nyelv tanulás
Kinti teendők ellátása, favágás, állatok(kutya macska).
Természetesen házimunka stb ezeket nem sorolom fel mert alap dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!