Mit csináltok karanténban a pártokkal otthon? Tudnátok ötleteket adni, hogy mivel üthetnénk el az időt?
Társasjáték, sakk, kártya, olvasás, sok beszélgetés, zenehallgatás.
Naponta hagyjuk, hogy a másik, igény szerint akár több órát
is egyedül lehessen, mert a folyamatos együttlét
árt a kapcsolatoknak. Ennek az az oka, hogy nem érik a pár
tagjait változatos külső impulzusok, élmények, új információk, stb.
Élni és élni hagyni.
Nagy közös séta a parkokban, természetben, amíg lehet.
Egyénileg vagy párban futás, kocogás.
Én most kirámoltam minden szekrényt, szépen átpakolok mindent,
hogy praktikus legyen.
Leszedem a könyveket (kb. 3000 db), és végre regisztrálom szerző és cím szerint.
Amúgy is van tennivaló.
A rendszeres takarítás, fertőtlenítés.
Fontosnak tartom, hogy pozitívak legyünk, maradjunk a humorunknál.
A túlélés záloga.
Az elsőnek igaza van. Először is hagyjuk a másikat kkicsit egyedül is lenni, teljesen jól le lett írva, hogy miért.
El lehet menni futni, azt mi szeretünk, társasozni ketten nem igazán tudunk sajnos, de pl videójátékozmi szoktunk.
Nekem 3 hobbim is van. Fotózás, írás, textil szobrászat (+1 a végén majd beszélek róla). Vele, a nagy bezártság idején, elkezdtünk fotózni és bár ez egy különlegesebb esett, de csináltunk akt fotókat magunkról.
Én sci-fi könyveket szoktam írni és saját magunk szórakoztatására a másiknak minden héten írunk 1-1 rövid történetet és azt elemezzük. Megtanítottam textil szobrászkodni, ahogy ő engem elkezdett tanítani gitározni. Szoktunk karaokizni.
A kedvenc dolgom (és a +1 hobbim) a sütés/főzés. Azt gyakorlatilag minden nap csináljuk mióta a lakásban vagyunk, közösen és elhülyéskedve. Mindemelett ott van a takarítás is amit muszáj csinálni. Szóval mi bőven elvagyunk a lakásban, mindig kitalálunk valamit, és nálatok is csak azon múlik, hogy mennyire vagytok kreatívak nem unatkozni. :D
sok sikert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!