Mit csináltok így a karantén alatt?
Én rengeteget olvasok például. Tavaly 62 könyvet pörgettem ki (tudom, van aki ennél jóval többet olvas, de nálam kb feleennyi az átlag).
Rákattantam a kreatív dolgokra, vettem egy kezdő pirográfot (az nem jött be), meg rátaláltam a diamond paintingre (az nagyon bejött).
Az olvasás kapcsán rákattantam egy új közösségi oldalra (mármint nekem új, nem az oldal), ott is baromi sok időt el lehet tölteni.
Felfedeztem egy csomó új éttermet, mert néha kedvem támad enni egy jót (ami régen a beülni valahovát jelentette), most körbenézek neten, hogy mit ajánl fel - találtam egy olyan olasz kajáldát a környéken, amiről nem is tudtam, hogy létezik, de imádom.
Társkeresésben is lehet kreatív lenni, engem nem érint a téma, de baráti körben egy csaj pl nyomott már virtuális randit, videóchates közös főzés, borozás, szerintem tök kreatív. :)
Negyedik, én is olvasgatok bár nekem mindig nehezen ment a türelem híján. A kreatív dolgaidra nem tudok mit mondani ezek semmit nem mondanak nekem. Engem zavarna videóchaten egy idegennel kell beszéljek. Vagy sima chat, vagy élőben a legjobb. De befagy az ember valaga, és sehova se lehet beülni.
Utolsó ez tök jó, de én egyedül vagyok albérletben. Volt decemberben egy kapcsolat szerűségem de nem lett komoly belőle és eléggé magam alatt vagyok emiatt is. Nem akarom számítógéppel tölteni az időmet. Produktív akarok lenni.
5-ös vagyok. sajnálom, hogy kapcsolatod tönkrement.:(
önkéntes munkát vállalni esetleg valahol? persze nem tudom mennyire működik most ez, de sok helyen szívesen látják az önkénteseket.
az tök jó, hogy elhatároztad, nem ülsz egész nap a gép előtt.
Semmi nem jó, semmi nem tetszik, de egyedül vagy és unatkozol.
Nem érné meg esélyt adni valami újnak?
Nyolcas, várom az ötleteket. Utaznék, ha nem lenne karantén mindenhol.
Hetes, elgondolkodom ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!