Fiatalok ti mit csináltok karantén idején?
Én már nagyon unatkozom és dolgoznék de nincs hol, lassan 2 hónapja, néha úgyérzem megőrülök már
Ti hogy vagytok ezzel?
21l
Én adok neked munkát ha szeretnéd :D
Nagy a telek lassan le kéne fűgyírózni.
Amúgy én elvagyok. Bár dolgozni is be kell járnom de ott is csak lazsálás van. Gépezés beszélgetés és minden szuper. :P
21/F
Én amúgy is otthon ülős vagyok, nem nagyon érint/hat rám a dolog.
Itthonról tudok dolgozni, amúgy meg inni szoktam mert az a kikapcsolódás. Ilyenkor se iszok többet vagy kevesebbet mint máskor. Kutyát tudok sétáltatni, kertünk is van, nem érzem hogy megőrülnék.
24/f
Én új dolgokat próbálok ki. Apukámmal majd szeretném még elkezdeni a gitározást, ugyanis neki van és mindig is szerettem volna gitározni. Ha nincs hangszer, vagy nem akarsz zenét tanulni nem baj, rengeteg sok dolgot kipróbálhatsz még, itt van jó sok hónapod rá. De én még például elkezdtem svédül tanulni itt a nagy unalomban, meg norvégul is tanulgatok. És ha még nem unnátok:
Stanna Hemma! (maradj otthon svédül ;D)
Munkaidőben dolgozunk, azon kívül főleg kertészkedünk, igazából elég jól elfogyasztja az unalmas órákat. Most rakjuk rendbe a nulláról a kertet a háznál, ahova nemrég költöztünk. Jó móka, csak jó lenne ha kicsit több időnk lenne. :D
26n
Heti egy napot be kell mennem dolgozni, de azon kívül írok olvasok, novellát írok, bevásárolok ha kell, és főzök. Általában ezeket.
Ja, meg napi egyszer azért megengedek magamnak egy fél órás sétát, délután 5 tájékán.
Elveszítettem a munkahelyem a korlátozások miatt, kerestem másikat, mellé egyetemre járok, szóval van mit tennem. Bár a kimozdulás hiánya már eléggé zavar.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!