Mit csináltok a szabadidőtökben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most, hogy rengeteg szabadidőtök lett (gondolom), kíváncsi vagyok, hogy Ti mivel foglaljátok le magatokat. Van valami hobbitok?:D
2020. ápr. 7. 18:59
1/13 anonim válasza:
Mi az a szabadidő? Mióta nyugdíjas lettem ezt a fogalmat nem ismerem.
2/13 anonim válasza:
Főzök, takarítok, tornázok, filmet nézek, sorozatot nézek, kirándulok a boltba. Nagyjából ezeket variálom.
3/13 mindentudó99 válasza:
Hát azért nem lett mindenki munkanèlküli.
5/13 anonim válasza:
Én továbbra is dolgozom , annyi különbséggel, hogy itthon.
6/13 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy munka után mit csináltok... Azért használt ilyen szavakat, mint 'hobbi' és 'szabadidő'. Csak látom nem mindenkinek esett le :D
7/13 mindentudó99 válasza:
Mint eddig horgászat és fèmdetektorozás.
8/13 anonim válasza:
A műhelyben már vigyázzban áll minden, egyre többet zenélek, és még bőven be kell járni dolgozni. Ez csak egy kis letét a fellendülésre.
9/13 anonim válasza:
Homeoffice mellett próbálom rávenni a gyerekeim, hogy tanuljanak és mozogjanak is valamit, plusz főzök, mosok, takarítok, vásárolok - aztán kb. a lopott percekben felnézek ide, ha meg észreveszik, hogy épp nem dolgozom, máris legózhatok :)
10/13 anonim válasza:
Nincs sokkal több szabadidőm, mint amúgy. Az a kis plusz ami van, az el is megy az itthoni tornára.
Azon kívül a normál szabadidőmben ugyanaz, mint eddig: olvasás, filmezés, sorozatnézés, rajzolás, netezés, videojátékok, társasjátékok, túrázás, extra házimunka, sütés-főzés, tanulás, fotózás többnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!