Ti mit csináltok szabadidőtökben?
Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 22:35
3/11 anonim válasza:
A mimben? :D
Egyébként neten olvasgatás, úszás, fotózás, futás, növények gondozása, főzés, sütés, rajzolás, süthető gyurmázás.
Nagyon kevés szabadidőm van, abban pedig épp mihez van kedvem. A kreatívak akkor kerülnek elő, amikor azért több az időm, kipihentebb vagyok.
4/11 anonim válasza:
Olvasás, netezés, GYK, ügyintézés, utazás, agyalás a jövőn.
5/11 anonim válasza:
Olvasás, makettezés, filmezés, futás...stb.
6/11 anonim válasza:
Alszom. Bevásárolok.A hobbimnak élek. Megint csak alszom, mert abból sosem elég.
És próbálok egy normális kapcsolatot keresni, ha már az előző véget ért. Ám mivel ez nem nagyon akarózik működni, inkább alszom.
9/11 anonim válasza:
gyk, youtube, programozok, tervezek, játszok, beszélgetek, alszok (igen ez egy olyan dolog ami külön kiemelésre szorul :D), tanulok-fejlesztem magam...
10/11 anonim válasza:
Életszakaszfüggő.
Pat hónapja könyvet olvastam, azelőtt rajzoltam. Most kicsit ellazultam és maradt a gyik/YouTube/netezés + angolt tanulok, hogy valami hasznosat is csinálják. Emellett néha néha edzek. A jövőben pedig szakmai dolgokat szeretnék tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!