Sokan miért ragaszkodnak hozzá,hogy Magyarországon éljék le az életüket?Miért van bajuk azzal hogy külföldre költözzenek?
En kulfoldon elek. Magyarorszag nem hianyozna egeszben, de Buda, a dunai panorama, a hegyek, a haboru elotti epuletek igen.
A magyar emberek sajnos a hazalatogatas elso ot perceben sokkolnak.
Nagyon jo eletem van, de mint Marai Sandor, olyan erzelemmel vagyok a budai utcaim irant, es az ambivalencia miatt ossze vagyok torve. Inkabb lennek normalis emberek kozott csoro, mint otthon jomodu azzal korulveve, ami van.
Nagyon faj, hogy egyre inkabb kizart hogy legalabb reszben hazaterjek.
Engem az zavarna, hogy nem hallanék egyáltalán magyar beszédet, illetve, én sem tudnám kifejezni magamat ugyanúgy egy idegen nyelven, mint ahogy magyarul képes vagyok rá. Meg külföldiként amúgy is elég nehéz beilleszkedni egy másik nép emberei közé, főleg mondjuk Észak-Európába, de Hollandiát is ilyennek mondanám. Szóval az önkifejezés hiánya és a magány, röviden összefoglalva.
Persze nem zárom ki, hogy egyszer még elmegyek, de ez végső megoldás lenne csak.
Őszintén szólva én voltam külföldön,több országban is,azt hittem hogy bírom a magányt de egyszerűen nem ment,engem a pénz nem boldogít,ezért inkább haza jöttem a családomhoz.
23F
Mert ez az otthonom.
És nem, nem vagyok "mélymagyar", meg ilyesmi. Csak egyszerűen itt érzem otthon magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!