Nem lehetne valahogy összehozni egy helyre ezt a sok magányos egyedül élő embert, hogy egymásra találjanak?
Figyelt kérdés
Szinte naponta kerülnek ki ugyanazzal a problémával küzdő emberek kérdései. Nem lehetne létrehozni valami klubot a magányosoknak, hogy együtt töltsék az időt a többi magányossal? Vagy hova tudnának menni, hogy találjanak maguknak párt? Komolyan úgy tűnik nekem mintha ez egy ilyen piaci rés lenne, mert szerintem lenne rá igény.2020. dec. 25. 19:30
11/15 anonim válasza:
Szerinted mit csinálna ennyi magányos férfi egy kupacban? Amennyire én látom, ezeket a kérdéseket többnyire férfiak írják ki.
12/15 anonim válasza:
Volt már ezzel kapcsolatban többféle igyekezet, elgondolás, ami nem is lenne rossz, de valahol mindig semmi sem lesz belőle.
13/15 anonim válasza:
Valóban lenne rá igény, sokan a magányos férfiaknak a prostikat ajánlják, de a prosti nem fog barátnősdit játszani, a prostik nem is kifejezetten a magányosok miatt vannak. Olyan szolgáltatás meg nincsen, hogy valaki (pl nő)szexmentes barátot/lelki társat játsszon el.
14/15 Solidwolf válasza:
Tíz évvel ezelőttig én is átéltem ilyen magányos időszakot. Mindennap feltettem magamnak a kérdést akkoriban, hogy kihasználtam-e minden online/offline lehetőséget az ismerkedésre. Ha igen, akkor a továbbiakat rábíztam a Gondviselőre Aki tudja, hogy:
"Nem jó az embernek egyedül lenni; szerzek neki segítő társat, hozzá illőt." (I.Móz. 2,18)
És szerzett...Előtte nincs lehetetlen!
15/15 amigdala42 válasza:
A faceboukon van több ilyen csoport is . Az kérdés nekem hogy párkereső oldalra vagy elvált, őzvegy egyedül maradt emberekről van e szó .Kérdezőtöl kérdezném .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!