Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem lehetne valahogy összehozn...

Nem lehetne valahogy összehozni egy helyre ezt a sok magányos egyedül élő embert, hogy egymásra találjanak?

Figyelt kérdés
Szinte naponta kerülnek ki ugyanazzal a problémával küzdő emberek kérdései. Nem lehetne létrehozni valami klubot a magányosoknak, hogy együtt töltsék az időt a többi magányossal? Vagy hova tudnának menni, hogy találjanak maguknak párt? Komolyan úgy tűnik nekem mintha ez egy ilyen piaci rés lenne, mert szerintem lenne rá igény.

2020. dec. 25. 19:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem tok vagany a magany! :)
2020. dec. 25. 19:32
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem, mivel ők maguk nem akarnak ezen változtatni. Ha nem mozdul ki = nem fog senkit se megismerni.
2020. dec. 25. 19:38
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
így van. a legtöbb magányos ember okkal magányos. vagy ők maguk visszataszítóak mások szemszögéből vagy lusták tenni lépéseket és azt várják, hogy majd mások kezdeményeznek.
2020. dec. 25. 19:44
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Akkor ismerkedhetnek amikor csak akarok es meg tudom is, hogy kiknel lehetne gyors eredmenyt elerni, de nem akarom lekotni magam. Jo nekem egyedul bulizgatni a tobbi egyedul alloval :)
2020. dec. 25. 19:44
 5/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem, mert általános rendezvénytilalom van, meg gyülekezési tilalom, meg minden zárva van.
2020. dec. 25. 19:56
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
80%-át ugyanazok írják szerintem, és nem véletlenül magányosak
2020. dec. 25. 20:05
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
#5 mai világban, ahol bármikor és kb bárhonnan fel tudom hívni a 5000km-re élő ismerősömet. nem kellene hogy gondot okozzon.
2020. dec. 25. 20:18
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Az itt jelenlévő magányos nők 99%-a csak szórakozni jár ide, ismerkedni velük nem lehet. Elsírja a baját, de ha komolyabban megpróbál velük valaki ismerkedni, vagy egyszerűen csak beszélgetni, az már közel lehetetlen. Eltűnik, esetleg válaszol de csak egyszavas válaszokat ír, semmi érdeklődés a részéről stb. A leggyakoribb, hogy nem is válaszol, pedig milyen magányos és mennyire rossz így, de változtatni nem akar rajta. Az ismerkedéshez szerintem két ember kell. Férfiként ez a tapasztalatom.
2020. dec. 25. 20:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

És miből gondolod, hogy majd pont arra vágyik valaki, aki egy ilyen helyen megjelenik?

És ahogy előttem írták, a legtöbb ember nem véletlenül magányos.

Ahogy két hülyét összeengedve se lesznek okosak automatikusan, úgy két magányos ember sem talál egymásra feltétlenül

2020. dec. 25. 20:34
 10/15 A kérdező kommentje:
Jó persze most nem lehet "gyülekezni", de ettől a jelenlegi helyzettől most tekinsünk el. Amúgy ha valaki magányosan szeret élni, az oké. Nem rájuk gondoltam amikor a kérdést kiírtam, hanem azokra akik itt írják ki magukból a magányuk fájdalmát, hogy "nincs senkijük" és jó lenne nekik valaki aki betöltené az űrt. Egyébként azzal egyetértek, hogy ki kell mozdulni otthonról. Viszont van olyan hely, ahol direkt hasonlóan magányos emberekkel ismerkedhetnének ezek az egyének? Esetleg ilyen rapid randi helyek. Más ötlet?
2020. dec. 25. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!