Egy egyedül élő, gyerektelen nőről miért feltételezik, hogy "nem sikerült neki" férjhez menni, és nem jött össze a gyerek, mikor lehet, hogy nem is hetero?
"Miből gondolják, hogy egyáltalán érdeklik-e a férfiak?"
Mert a legtöbb nőt még ma is érdeklik a férfiak (ha nem így lenne már kihalófélben lennénk), így aztán érthető azt feltételezni hogy az illető hetero. Nem minden előítélet rossz dolog, sőt sokszor az emberi természet olyan része amely segít minél gyorsabban felmérni a környezetünket és a körülöttünk lévő embereket (ami sokszor életet is menthet). Ha ez neked problémát okoz akkor benned van a hiba de nem a szexuális preferenciád hanem az efféle szőrszálhasogatás miatt. Mindenki bocsátkozik előfeltevésekbe a többi embert illetően, még te is.
A kérdezőnek szerintem nem azzal van problémája, hogy az emberek ezeket megkérdezik, meg nem is az előítélettel, hanem a tapintatlansággal és a rosszindulattal. Egy dolog, hogy mit gondolsz magadban, de hidd el, nagyon sok olyan bunkó ember lehet az ember családjában is, akik szemrehányást is tesznek, vagy rendszeresen pletykálják azt, aki “máshogy” él.
"ez inkább olyan nyilvános megszégyenítés, amivel efelé akarnak mindenkit terelni, de igazából semmi alapja nincsen"
Sajnos nincs igazad, szomszedunkbis így gondolkodott egész addig, míg egy nap rá nem jött, hogy egy megkeseredett vénasszony lett... elmúlt 65 még egész fit formában van, én igazából még most is levarrnám...
Nemrég beszélgettem vele egy hosszasabbat és pontosan ezt bánja a legjobban... mert már pasik zömének nem kell kapcsolatra, akinek kéne, az neki nem kell... hiába van pénze, már nincs kedve utazni, nincs kedve semmihez,m depressziós, mert semmit nem tud megosztani senkivel... ha lenne gyereke, esetleg unokái, akkor lenne valaki aki miatt erdemes élnie... így viszont csak egy egyre ronduló vénasszony, akinek hoába van bitang magas nyugdíja, a pénze csak gyűlik egy számlán, ő pedig egész nap Atv-t meg szappanoperákat bámul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!