Egy egyedül élő, gyerektelen nőről miért feltételezik, hogy "nem sikerült neki" férjhez menni, és nem jött össze a gyerek, mikor lehet, hogy nem is hetero?
Egyedül élek, nincs gyerekem, s már nem is lesz, férjem se volt sose, s nem vagyok leszbi..
Nem mindenkinek az életcélja mindenáron férjhez menni, nem kell hozzá azonos nemhez vonzódni...
Ezt a 2 fogalmat elmagyarázná nekem valami szélsőjobbos?:
-divatleszbi/b*zi
-b*zi propaganda
Mert sokszor látom, de nem tudom hova tenni. Valaki vagy meleg, vagy nem. Én úgy tudtam :D. Az embereknek csak egy kis százaléka (azért tűnik mostanában többnek, mert többen elfogadják és bevallják nyíltan). propaganda és divat miatt nem lesznek többen. Vagy ezt nem tudom, hogy képzelitek el...megy a b*zi, leszbi az utcán és leszólít embereket, hogy “hé, te! B*zinak lenni tök jó, csatlakozz te is!” :D. És érdekelne, hogy mire alapozzátok azt, hogy egyre többen vannak a társadalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!