Az egyetemen miért tartják lúzernak azt aki nem jár bulizni?
12.: Az én tanáraim asszem inkább hajnali 3-ig vannak fent, hogy időben elkészüljenek a publicisztikáikkal. XD Az előző szakomon nekem is voltak olyan tanáraim akik hát elég érdekes figurák voltak, az egyiknek pl 2 bandája volt. :D Azon azért lehet flashelni mikor elmész vmi kocsmába a tanárod koncertjére... XD
De a DE-n ezt annyira nem érzékelem, néha napján van egy-egy előadás meg 2 hetente volt egy sience-cafe-nak nevezett cucc amíg nem volt corona aztán joccakát. Jó mondjuk kérdéses, hogy mennyi kedve van bulizni az embernek mikor olyan órarendek jönnek össze mint DE-BTK történelem BA-n. :D Mármint amikor DE-IK Proginfos haverom sír, hogy van vagy 5-6 órája a héten darabja 6 kredit... nekem meg van 15+ 2 kredites isten csapása úgy elosztva, hogy ránézel és könyörögsz a halálért.
Absztinens vagyok egészségügyi okokból, nincs kedvem állandóan magyarázkodni, így nem igazán járok bulizni.
Nem néztek ki emiatt, vagy legalábbis nem tudok róla. Már szakirányon vagyok, sokszor megosztjuk egymással a beadandókat, zh példákat stb... igaz, barátaim nagyon nincsenek, de ez mellékes.
Nemrég találtam egy jó gyakornoki helyet, ami később biztos jól fog mutatni az önéletrajzomban is, na meg végre pénzt kereshetek ismét, így nem hiszem, hogy karrier tekintetében hátrány ér az otthonülős természetem miatt.
20F
Ja, és igaz, nehéz volt a munkahelykeresés, de elég piacképes szakmám lesz, ha ezzel nem találok munkát, akkor semmivel. Mérnök leszek basszus, nehogy már egy "szociális háló" legyen az elvárás a szakmai ismeretek helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!