Egyetemen jobb lett?
Nincsenek barataim, a suliban haverjaim, testveremmel sincs igazan jo kapcsolatunk, parkapcsolatom sincs.
Aki hasonloan maganyos volt, nektek egyetemen jobb lett a helyzet? Lettek barataitok? Konnyu ismerkedni?
nyilván utólag nehéz.
egyetemen is az elején kell.
miután kialakultak a baráti társaságok, már nehéz becsatlakozni.
Nekem igen, bár ez társaságtól is függ.
Azért általában értelmesebbek, mint a középiskolában, meg egyetemen sokkal többen vannak, úgyhogy csak akad valaki.
Én mondjuk barátkozós vagyok alapból, csak ha valaki egy köcsög azzal nem tudok mit kezdeni. :D
Hány éves vagy? Szurkolok, hogy sikerüljön!
Középsuliban voltak barátaim, bár nem hiszem, hogy azokat barátoknak lehet nevezni, akikkel azonnal megszakad a kapcsolat amint leérettségiztünk...illetve 12.ben volt barátnőm is.
Az egyetem viszont egy rakás bánat számomra. Csak 1 haverom volt itt és mivel más specializációra mentünk ezért már vele sem tartom a kapcsolatot. Első félév végén az exem szakított velem így totál egyedül maradtam. Szóval már kb másfél éve játszom a tuját, nem kellemes, de szerintem jobb mintha olyanokkal kellene beszélnem akiket alapvetően utálok és agyvérzést kapok minden egyes szavuktól.
Introvertáltkènt sose voltam egy nèpszerű egyèn , de mint általános mint gimiben találtam 1-3 barátot. (Amik közül 2 a mai napig tart)
Itt egyetemen viszont teljesen magányos vagyok :/ ráadásul kolis , ès szobatársam sincsen.
Szval itt teljesen magányos vagyok :/ hamarosan egyetemet fogok váltani(nem emiatt!!) remèlem az új egyetemen találok legalább 1 barátot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!