Mérnökinformatikus alapképzés Pannon Egyetemen vagy Óbudai Egyetem. Melyik nehezebb/jobb egyetem?
a NIK-en nemrég még olyan 10% volt a végzettek aránya
akkor ezek szerint a Pandán gondolom még kevesebb
na erre kíváncsi lennék!!!
Jó még az ÓE (Kandó inkább. NIK-ről nem sokat tudok), de már valóban nem az ami 5 éve volt. Mondjuk ez általánosságban elmondható kb az összes állami egyetemről, kivéve az NKE-t. Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz 2020 után.
Azt válaszd amelyik képzés mellé a megélhetést még probléma nélkül tudja fedezni a családod! Mérnöki és infós képzéseknél tipikusan nem a diplomára ráírt intézmény neve, hanem a tudás számít. Programozni otthon fogsz megtanulni, az egyetem csak az alapokat adja meg, de ez elmondható a legtöbb tárgyról. 3,5 év alatt nem lehet mindent megtanítani :)
OE NIK mérnökinfón voltam. Meg lehet tanítani sokmindent 3,5 év alatt. De nem is próbálkoztak amikor ott voltam. Én megnézném a Pannon értékelését. Ha az is rossz, akkor másik szak. Ugyanis BME se jobb mint OE.
És attól még hogy valamit nehéz elvégezni, nem jelenti azt, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!