Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akinek van kutyája,annak most...

Akinek van kutyája,annak most könnyebb dolga van,ha meg akar ismerkedni nőkkel?

Figyelt kérdés
Kutyát lehet sétáltatni most a kijáró tilalom alatt is,a lakóhelyünk 500 méteres körzetében.Ha egy fiú most leviszi a kutyàját így este 8 után és találkozik egy szintén kutyát sétáltató lánnyal,akkor a lány most akkor is nyitott lesz az ismerkedésre,ha egyébként máskor nem az?Tehát csönd van az egész lakótelepen,csak a fiú és a lány van kint az utcán,plusz a két kutya.Ez most egy jó alkalom egy fiúnak,hogy megszólítsa a lányt?Szerintem most még romantikus is lenne a kihalt utcán beszélgetni egy lánnyal kutyasétáltatás közben.

2020. nov. 14. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én lehet megijednék ha a kihalt lakótelepen egy srác megszólítana és azzal indítana hogy hol lakom. Milyen kérdés ez?

Egyébként nem, ha már választani kell most még a szokásosnál is kevésbé vagyok nyitott ismerkedésre. Azért maradok otthon home officeban és érintkezem minél kevesebb emberrel hogy ne kapjam el a vírust, ebbe nem fér bele az hogy hosszasan beszélgetek ismeretlenekkel akik nem tudom mennyire tartják be a megfelelő óvintézkedéseket.

2020. nov. 14. 20:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, biztos nem mondanám meg, hogy hol lakom, Jézus. Esetleg anyám neve három példányban nem kellene? Lábméretem, vércsoportom?

Ha ilyen creepy módon közeledsz, akkor nem biztos hogy a lányok megtudják, hogy milyen rendes vagy, mert minimum azt fogják gondolni, hogy darabolós gyilkos vagy. Bocsi, de tényleg, kihalt utcán, sötétben, idegenként azzal indítani, hogy szia hol laksz... Ted Bundy stílus.

2020. nov. 14. 21:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kutyával amúgy is könnyebb az ismerkedés, úgyhogy igen. De nehogy azért szerezz most egy kutyát hogy felszedj egy lányt! A kutyatartás hosszú időre szól és akkor is kell vele foglalkozni ha már van barátnőd.
2020. nov. 15. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!