Akinek van kutyája,annak most könnyebb dolga van,ha meg akar ismerkedni nőkkel?
Ööööö, ez kicsit beteg. Miért lenne most nyitottabb bárki is? Egyrészt sokan félnek, nyilván akkor nem akar más közelébe menni. Másrészt meg nem az emberiség végnapjait éljük, amikor mindenki még akar egy utolsót kamatyolni. Ha egyébként tetszene neki, akkor talán, de csak most szerintem senki nem akar jobban ismerkedni.
Főleg nem járványban.
Másrészt hogy romantikus-e az azért nagyon sok mindenen múlik. Lehet nagyon para is. Csak azért, mert van kutyája még lehet nagyon kényelmetlen a nyomulása vagy rossz a kisugárzása.
Semmivel nem vagyok nyitottabb, sőt, épp ellenkezőleg.
A kutyasétáltatás soha nem arról szólt, hogy emberekkel ismerkedjek, bár sikerült megismerni pár szimpatikus embert (főleg időseket), akikkel néha összejárunk együtt sétáltatni, ami sajnos a vírus miatt most nem jön össze.
Nem ijedne meg tőled senki, de nem is fog leállni veled beszélgetni. Legfeljebb köszönnék neked, aztán mennék tovább, mert nekem ez a sétáltatás a kutyáról szól és arról, hogy picit egyedül legyek a gondolataimmal, nem arról, hogy idegen fiúk közeledésével foglalkozzak. Azt pedig soha nem mondom meg egy idegennek, hogy hol lakom. Bolond vagy te?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!