Az embernek miért csak az az egy lehetősége van,ha kevés pénzből akar jóllakni,hogy otthon magának főz?
Mert az éttermek étkezdék stratégiája és megálhetése hogy ha éhes vagy őt keresed de persze ne lakj jól vigyél vegyél egyél még.
De am mindig is praktikusabb lesz otthon főzni s mindenből a nagyobb family pack éri meg h aki egyedül van akkor a kissebb adagért többet fizessen mert hasztalan a társadalomnak h egyedül van
Pl egy kis doboz kukorica 300ft a családi nagy kuki 180
Miért? Mert egyedül kevesebbet termelsz vissza és vásárolsz be mint egy család
"hogy minél nagyobb legyen a haszon"
Inkább hogy nyitva tudják tartani a helyet egészséges profit mellett. A Forbes még nem hozta le az étterem tulajokat Magyarország leggazdagabb listájában...
Elképesztően naív ez a kérdés. Fordítsd meg a dolgot, miért várod el akárkitől hogy téged úgy etessen, hogy neked az gazdaságos legyen? Természetes, hogy egy üzleti vállalkozásnak szüksége van a profitra. Az éttermek, de még a kifőzdék sem arra vannak hogy napi szinten te ott egyél, pláne ha nem engedheted magadnak. Egyáltalán nem átlagos dolog mindennap ilyen helyekre járni. Ha neked lenne egy vállalkozásod, ami a saját és az alkalmazottaid megélhetését biztosítja, te sem adnád annyival olcsóbban az ételt. Ha azt akarod hogy valaki főzzön rád, azt meg kell fizetni.
A másik meg az, hogy nem kell nagy főzőtudomány vagy ügyesség ahhoz, hogy a legtöbb hétköznapi ételt elkészítsed. A legtöbb ételhez amit én szoktam mondjuk enni, találsz akárhol a neten receptet és azt követed. Nem lesz tökéletes, pláne nem elsőre, de nem leszel éhes utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!