Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az embernek miért csak az az...

Az embernek miért csak az az egy lehetősége van,ha kevés pénzből akar jóllakni,hogy otthon magának főz?

Figyelt kérdés
Én sok étterembe,kifőzdébe jártam,de egy olyat se találtam ahol kevés pénzből jóllakhattam volna.Illetve jóllakhatsz,ha van 3-4 ezer forintos naponta csak kajára.De annyiből itthon már megfőzök 2-3 napra.Tehát ha az ember egyedül van,nem tud főzni,de jól akar lakni,mélyen a zsebébe kell nyúlnia.De miért nem lakhatunk jól sehol máshol,csak otthon?

2020. okt. 7. 00:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Ja: akkor a "Torkos csütörtök", és hasonló fantázianevű időkben miért vannak totál fullon a kajáldák?
2020. okt. 7. 02:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem lakhatunk jól sehol máshol,csak otthon?

Talan mert otthon a kaja mellett nem kell kulon berletet, dolgozok fizeteset es a profitot is kifizetni? Megis milyen kerdes ez?

Tehát ha az ember egyedül van,nem tud főzni,de jól akar lakni,mélyen a zsebébe kell nyúlnia

Csak ha az illeti lusta vagy el van kenyelmesedve.

Nem nehez fozni, csak akarni kell.

Ui. Az en munkahalyemen alapanyag arban foznek, igy 600 forint volt egy 2 fogasos ebed. Okosba akar ingyen is tudtal enni. Tehat nem csak a 2 veglet letezik.

2020. okt. 7. 06:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt látom, hogy rohadtul drágul minden, boltban is majdnem napi 2500-3500 Ftokat költök kajára amikor főzök és ez kb 2-3 adagra elég. Az éttermek is drágultak, korábban egy közepes vendéglőben 3000 körül kijött a hús+köret, most inkább 4000-4500. A menüs helyeken is 1300-1600 az ebéd (ami nem kifőzde).

Otthoni főzésnél se mindegy árban hogy rántotthúst eszel vagy krumplistésztát.

2020. okt. 7. 07:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Neked valami jol lakasi maniad van?
2020. okt. 7. 07:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent megsugom neked a valaszt arra, hogy miert 1500 egy fozelek es fasirt. Mert van aki elkesziti neked, kiviszi neked es elmosogat utanad. Ha nem tetszik, csinald otthon te magadnak.
2020. okt. 7. 07:24
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Talán mert nem csak az alapanyagot fizeted meg a kajáldában, hanem a munkabért, járulékot, üzemeltetési költségeket, rezsit, és még sok mást.

Teljesen logikus

2020. okt. 7. 11:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Páran betársultok egy mammerhoz, neki jó nyugdíjkiegészítés, nektek ebéd-vacsora, oszt lehet vaskosakat szarni minden nap.
2020. okt. 7. 15:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hol eszel 3-4 ezer forintért, egy sima munkahelyi menzán azért 1500 forintból már jó lehet lakni.
2020. okt. 7. 21:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Azert az belatod, hogy egy vendeglato egysegben fizetesert dolgoznak, rezsije van, nemcsak a gazszamla, es meg profitot is szeretnenek. Fozni kell otthon, igen, ha nem megy maskepp.
2020. okt. 8. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!