Márciusban bezárták az egyetemet és a kolit, azóta itt vagyok egy isten háta mögötti faluban, már úgy érzem, hogy megkattanok. Semmit nem tudok itt csinálni, boltba is a szüleim járnak, mert a faluban nincs bolt és ők tudnak vezetni.
Dolgozni járok heti néhány napot most a nyáron, de azon kívül nagyrészt a szobámban rohadok és már nagyon elkeserítő. Barátaim itt nem nagyon vannak, a többi pedig messze van innen. Ha a munka nem lenne, már tuti becsavarodtam volna.
Én is isten háta mögötti faluban vagyok/voltam egész életemben, de ezt leszámítva nagyon szeretek itthon lenni. Nekem sincsenek barátaim, de ha lennének, akkor sem járnék velük sehova. Nem csinálok szinte semmi érdekeset egész nap, de nem érzem, hogy unatkoznék. Főleg most, hogy lakásfelújításban vagyunk, és szét vannak bombázva a szobák, mindig van vele munka.
2020. júl. 23. 13:35
3/27 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyen embereket... Te csak akkor érzed magad valakinek, ha másokkal lehetsz? Bár nem vagyunk egyformák. Olvass, netezz, nézz filmeket, sportolj, gyúrj, barkácsolj, vágd a füvet, stb... életemben nem unatkoztam, mindig találok valami elfoglaltságot, még egyedül is.
2020. júl. 23. 13:36
4/27 A kérdező kommentje:
#3 Kifejezetten aszociális ember vagyok, az a típus, akinek 2 óra társaság után 4 óra magány kell :) De ez már nekem is sok az egyedüllétből.
Nem mondanám, hogy unatkozok, mert lenne mit csinálnom, de nincs kedvem. Itt egy csomó könyv, film, sorozat, munka, tanulnivaló, de így is kezdek kicsit depressziós lenni.
2020. júl. 23. 13:41
5/27 anonim válasza:
Introvertált vagyok, társaságkerülő, de ez a járványhelyzet már nekem is sok. Befordultam attól, hogy megváltozott a világ, pl gyerekeknek itthoni suli, és attól is, hogy nem tudom, hogy ősztől hogy lesz nekik, és nekem is kezdődik az egyetem, igaz, levelezőn, de én szívesen mennék, amikor kell, mert online nem ugyanaz.
2020. júl. 23. 13:43
6/27 anonim válasza:
Menj el kirándulni.
2020. júl. 23. 13:43
7/27 anonim válasza:
És igen, ugyanígy vagyok, lenne mit csinálnom, de elment a kedvem, erőm, én is depresszióközeli állapotot érzek. Talán kell egy kis idő még, hogy hozzászokjunk az új világhoz. Én szeretném, ha visszaállna a régi rend. #5-ös voltam.
2020. júl. 23. 13:45
8/27 anonim válasza:
Én észre se vettem, hogy járvány van, előtte se mentem sehova, most se, mindent online rendelek, semmit nem változott az életem. :D
2020. júl. 23. 13:50
9/27 anonim válasza:
én nem. amúgy se vagyok az a személy aki mindennap megy valahova,egy héten max kétszer ha szoktam is találkozni a barátnőmmel. én jól megvagyok otthon.
2020. júl. 23. 14:06
10/27 anonim válasza:
8 - ki tart el?
Jó neked, nekem nyárra nincs szabadság, hogy jusson ősztől az egyetemre. Alig várom, hogy legyen 1-1 szabadnapom amikor nem kell csinálni semmit. Na akkor jön a bevásárlás, takarítás, tankolás, mosás...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!