Mit csináljak ha belehalok a magányba? 👇
Már nem igazán bírom, mindig egyedül vagyok itthon, nincs akihez egy szót szóljak albérletben lakok, szüleim az ország másik végén, elköltöztem egy ideje otthonról, mert ott nem igazán van munkahely, munkámat elvette a vírus pár hónapja munkanélküli vagyok, és most is hiába keresem már pedig sürgősen, hogy kitudjam fizetni a következő havi lakbért, nem sok sikerrel. A barátomat nemrég elvesztettem, mert egy szemét volt muszáj volt vele szakítani, sok rosszat tett velem, nagyon megtört lelkileg, barátaim nem igazán vannak sokkal megszakadt a kapcsolat. Már jó ideje csak bevagyok ide zárva a 4 fal közé, és már nem tudom mit kezdjek magammal mert már mindent megcsináltam a házban is, az hogy néha elmegyek magamba sétálni vagy a boltba az nem sokat tesz, úgy érzem, hogy elfáradtam lelkileg és összevagyok zavarodva nem tudom hogy mit kéne csinálnom, de már minden este sírva alszok el
Mit kellenne tennem?
21/L
#1. Nem tudok változtatni az életemen csak rossz irányba, és tudod nem vagyok pesti folyamatosan keresem a munkát de szinte sehova nem keresnek embert, pedig nem is válogatok.
A vírus kirúgta alólam a talajt és lehet emiatt visszakell mennem a startba mert nem marad pénz több hónapja munkanélkül tartom el magam
Tanfolyamra nincs pénzem, de lassan már semmire...
Gyári munkák, szalagmunkák után is nézelődtél? Oda szinte mindig keresnek embert.
De ott van a közmunka is. Persze nem túl nagy pénz, de a semminél mindenképp több.
Vagy keresd fel a HSA szervezetet, és ők kiközvetítenek téged egy munkahelyre. Engem is ők húztak ki anno a sz*rból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!