Hogyan ne legyek idegesítő mások számára? Még a családom is utál.
Állandóan azt kapom a tesóméktól, hogy idegesítő vagyok. Mivel már különköltöztek mindketten, így régebben mindig írtam Nekik Messengeren, hogy mizu van, mikor jönnek, stb. Vagy nem reagáltak, vagy mindig kifogásokat kerestek, hogy miért nem jó Nekik aznap.
Persze aztán mindig láttam a Facebookra posztolt barátokkal levő képeket. Nem, nem vagyok irigy, de hihetetlen, hogy minden biszbaszra van idejük, csak rám nem, a saját testvérükre. Velem sosem szerveznek programot, de majd lentebb kifejtem, hogy már miért nem bánom mindezt.
Párszor kitaláltam azt is, hogy eltekerek hozzájuk, csak úgy, meglepiből. Épphogy csak el nem küldtek... Beengedtek, aztán nem szóltak hozzám. Persze én automatikusan elkezdtem mesélni ezt-azt, kérdeztem is Őket, de csak halkszavúan odanyögtek valamit nekem. El is jöttem. Azóta nem keresem egyiküket sem, semelyikhez sem megyek, valamiért nem látnak szívesen.
A baj mindig ott kezdődik, hogy a szüleim kitalálnak valami hülyeséget, és idejön mindenki, akinek számítaniuk kéne. Van, hogy étterembe ''kell'' menni, és én próbálom mondani anyáméknak, hogy inkább kimaradnék ebből, jobban érzem magam, ha egyedül vagyok. Bár ez nem igaz, mégis jobb a magány, mint közöttük vergődni. Ilyenkor nekem esik mindenki, megint én vagyok a szar.
Mostanában már az a taktikám, hogy nem szólalok meg, ha velük vagyok. De akkor meg az a gond!
Olyan jó lenne már, ha lenne egy barátom, akár csak barátilag, de engem nem viselnek el az emberek. Interneten ráírtam az elmúlt években jó pár ezer ismeretlenre ISMERKEDŐS oldalakon, és többen mondták, hogy fura vagyok, idegesítő vagyok, irritáló... (Nem is érdemes folytatnom.)
Volt, hogy régebbi ismerősöket jelöltem be, akikkel anno pár szót beszéltem élőben, de azok sem jelöltek vissza.
A szerencse az, hogy van egy kutyám, akivel jól érzem magamat, de jól jönne már valami emberi lény is az életembe, aki elfogad. Próbálok nem idegesítő lenni, viszont senki nem mondja meg, mi a baj velem.
Szar az egész. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!