Ciki,ha egy lány megkér hogy rakjam neki vissza a biciklije láncát és én nem tudom hogy kell?
#20: 10pont! :-)
Én is simán meg tudom javítani a defektes kereket, levétellel, visszatétellel együtt. Kb. 10 perc. Van is nálam mindig öntapadós flekk + kerékleszedő szerszám.
Még mindig egyszerűbb, mint egy kocsin a műszaki problémát elhárítani :D
Amúgy csak a fogaskerekeket kell körkörösen visszarakni rá körkörösen. Egyszer egyik havernak tettem rá még régebben, mert leesett a lánca. Csak úgy nekifogtam, nem mintha értenék különösen ahhoz is :) De, ha kocsival lenne valami, akkor lennék sz*rban, pedig sofőr vagyok XD
Jut eszembe. Tegnap vittem el gumishoz a Babettám egyik kerekét. Tömlőt, tömlővédőt kellett cserélni, meg a külső gumin volt egy-két folt, de mivel nem volt semmi alkalmas eszközöm, amivel leszedhettem volna a gumit (Simson Enduro gumi ráadásul, aki ismeri, tudja miről beszélek), így elvittem gumishoz. Kemény 1000 Ft "munkadíjat" kértek.
Szóval van, amikor érdemesebb segítséget kérni, és még olcsóbban is megúszod, ennek felismeréséhez egy egészséges önismeret kell, ez a lánynak megvolt, ezért is kért segítséget.
Nem lett ő ettől rosszabb ember... ✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!