Bemenjek holnap a vakok intézetébe érdeklődni egy lány után?
Figyelt kérdés
A múltkor a buszmegállóban láttam egy látássérült lányt.Vakvezető kutyával volt együtt.Nekem nagyon tetszett a lány,szép volt,mint ahogy a jól látó lányok többsége is szép.Arra gondoltam,meg kéne keresnem.Feltételezem,a vakok intézetében lakik.Amúgy akkor nem is lakik tőlem messze,Én is azon a környéken lakom.Bemenjek holnap az intézetbe?2020. aug. 10. 22:49
1/25 anonim válasza:
Ez elég creepy. Tuti nem fogják kiadni a lányt neked. Semmit se tudnak rólad, lehet egy perverz szexuális bűnöző vagy.. szóval érted. Amikor láttad akkor megpróbálhattál volna beszélgetni vele, de ezt így én nem ajánlom.
2/25 A kérdező kommentje:
#1 leírnám nekik hogy nézett ki a lány,hogy nézett ki a kutya aki vele volt,az időpontot és a helyszínt.Hátha tudnának segíteni.Ja és persze személyesen mennék be,nem telefonon érdeklődnék,hátha jó benyomást keltenék az intézményvezetőben.
2020. aug. 10. 22:59
3/25 Ypszilon1980 válasza:
Miből gondolod, hogy ott lakik? Ha van kutyája szinte biztos hogy máshol lakik, amúgy ott nem lakik senki.
4/25 anonim válasza:
Nem az a lényeg ember, hanem hogy full ismeretlen vagy. Nem lehet csak így besétálni oda vadidegenként, hogy xy-al akarsz megismerkedni. A lány fordítva ugye nem látott, hiszen vak. Nem beszéltél még vele egy szót se, azt se tudod a lányt érdekelnéd-e. Nem tudja, hogy létezel, mert nem szólítottad meg. Ha megszólítottad volna, a hangodból már csak eldöntötte volna, hogy esetleg nyitott-e feléd. Simán elmebetegnek fognak nèzni, ha odamész.
5/25 anonim válasza:
Én magamból indulok ki, számomra nagyon fontosak a “szemek”. Nagyon szeretem, ha a szemembe néznek, főleg ha tetszik az illető, és láthatom a tekintetén, hogy mennyire oda van értem és csodál. Nekem ez hihetetlenül hiányozna, nem hiszem, hogy hosszútávon bírnám enélkül.
Ha te jól átgondolod és úgy érzed, hogy te bírnád, akkor keresd nyugodtan! :)
6/25 A kérdező kommentje:
#4 de most akkor felejtsem el a lányt?
2020. aug. 10. 23:06
7/25 anonim válasza:
Ha ismét látod szólítsd le, aztán alakul ahogy alakul.
8/25 anonim válasza:
Nem, ha legközelebb látod a környéken, akkor menj oda hozzá beszélgetni. Abból majd eldől mennyire nyitott az irányodba. A vak embereknek fejlett a többi érzékük, fogja érezni, milyen ember lehetsz a hangodból, a “kisugárzásból”, még ha nem is láthat.
9/25 A kérdező kommentje:
#7 nem biztos hogy fogom még látni.Eddig is csak egyszer láttam,pedig egy éve itt lakok a vakok intézetétől nem messze.
2020. aug. 10. 23:10
10/25 anonim válasza:
Ne felejtsd el, hanem ha legközelebb is látod, akkor menj oda hozzá, esetleg ajánld fel a segítséged és így akár egy beszélgetés is elindulhat. Én szorítok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!