Van értelme ráírni facebookon egy olyan lányra,akit nem ismerek,soha nem találkoztam vele és soha nem is beszéltem vele?
Akkor írjál neki, ha már ezt így eldöntötted 🤷
Vagy csajozós szöveget is a gyakorin vársz?
Nincs.
Az is könnyen lehet, hogy barátja van, hiszen az értelmesebbik fele az emberek nem tesz fel mindent, nekem se látszik sehol, hogy kapcsolatban vagyok-e.
Amikor így ír rám bárki, bármilyen platformon, azt válasz nélkül törlöm és tiltom.
Semmit nem tud rólam (kétlem, hogy a videóban mély témákról, vagy hosszasan beszélt volna, amiből kicsit is megismerhetted volna a jellemét és érdeklődéseit), akkor miért ír rögtön? Legfeljebb külsőleg tetszhettem meg neki, az pedig szerintem édeskevés bármilyen vonzódáshoz.
Szerintem értelmetlen lenne.
22/L
Én az első barátnőmmel úgy jöttem össze, hogy egy fotó pályázat apropóján megkértem, hogy mondjon véleményt a képeimről a facebookon. Azután elkezdtünk beszélgetni és a végén úgy hívtam el randizni, hogy írtam neki egy verset.
Na jó, ezt manapság már elég gáznak tartanám, de tinédzserként még romantikus ötletnek tűnt és végeredményben 2 évig voltunk együtt. Az a lényeg, hogy indítsd el a beszélgetést kreatívan - maximum visszautasít. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!