Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Bemenjek holnap a vakok...

Bemenjek holnap a vakok intézetébe érdeklődni egy lány után?

Figyelt kérdés
A múltkor a buszmegállóban láttam egy látássérült lányt.Vakvezető kutyával volt együtt.Nekem nagyon tetszett a lány,szép volt,mint ahogy a jól látó lányok többsége is szép.Arra gondoltam,meg kéne keresnem.Feltételezem,a vakok intézetében lakik.Amúgy akkor nem is lakik tőlem messze,Én is azon a környéken lakom.Bemenjek holnap az intézetbe?

2020. aug. 10. 22:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
28%

Egy pendrive-ra tolts ra egy hanguzenetet. Csak egyszeruet, rovidet, amit telefonba mondanal.

Menj oda, beszelj valakivel, normalisan mondd el, hogy keresel valakit, ezt oda tudnak-e neki adni. Hogy nezett ki, te meglattad, szeretted volna megszolitani, de aztan megse.

A hanguzenetbe mondd el az elerhetoseged neten.

En szurkolok!

2020. aug. 11. 00:40
 22/25 anonim ***** válasza:
84%

21

Zseniális, adjon menjen be átadni a portásnak egy hangfelvételt, kicsit sem fogják zakkantnak nézni... De nyilván az én válaszom kellett lepontozni, hiszen én nem vagyok ilyen lángelme mint te.

2020. aug. 11. 01:58
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
*"adjon" nélkül
2020. aug. 11. 01:59
 24/25 anonim ***** válasza:
83%
Miert, egy vak embernek egy krva hanguzenet a latas. Csak azert, mert vak, lehet pasija, lehet preferenciaja, de eselyt adni miert ne lehetne. A vakok jarnak tarsasagba, de meglatni es szemezni tenyleg nem fognak.
2020. aug. 11. 02:27
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

25.

Gondolom, ezt nekem címezted. (22-es vagyok). Mivel nem nagyon sikerült megragadnod a lényeget, kérlek hogy olvasd el ismét, amit írtam.

2020. aug. 11. 03:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!